Miért kell hazudni?

2022. november 17. 06:51

A Fidesz és a médiája felépített egy alternatív valóságot, amelyben migránsok hada sorakozik Nagylaknál, Brüsszel lopkodja a magyar adófizetők pénzét, ahol az ellenzék háborúba vinné az országot.

2022. november 17. 06:51
Papp Zsolt
Papp Zsolt
Népszava

„A magyar gazdasággal minden a legnagyobb rendben van, a harmadik negyedévben a várakozásokat meghaladó mértékben, 4,1 százalékkal nőtt a GDP – posztolta a pénzügyminiszter, miután bő két év után először csökkent a magyar gazdaság teljesítménye. Igenis, a III. negyedévben már visszaesést mért a KSH. Számítani lehetett rá, tudjuk, hogy a következő fél év a recesszióban fog eltelni a magas energiaárak miatt. Abban is tévedett Varga Mihály, hogy a 4,1 meghaladja a várakozásokat, ugyanis az elemzők 4,5-öt vártak. De miért kell hazudni?

A Fidesz és a médiája felépített egy alternatív valóságot, amelyben migránsok hada sorakozik Nagylaknál, Brüsszel lopkodja a magyar adófizetők pénzét, ahol az ellenzék háborúba vinné az országot. A propaganda hatott: a választásokon simán nyert a Fidesz. Ám a kommunikációs tudatmódosító szerek használata már olyan régóta tart, hogy ország vezetőit is megfertőzte, láthatóan kezdik elhinni a híveknek szórt hazugságokat, és döntéseiket aszerint hozzák meg, hogy mit várnak a szavazóik. Már rég nem az ország érdeke a fontos.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csulak
2022. november 17. 16:28
Elvtars, hazudni a baloldal hazudik minden reggel, delben , este ! https://www.youtube.com/shorts/Jp0dp2lKZkI De te menj csak ki a deli hatarra egy par napra !
Vakfolt
2022. november 17. 14:56
Mintha nem Zeló akart volna a rakétafaszsággal az oroszokra ugrasztani minket..
Zoltan70
2022. november 17. 14:33
Hát Zsomó téged sem az eszedért, sokkal inkább az elkötelezettségedért fizetnek, mint anno a jó pártfunkcionáriusokat. A mai magyar valóság pont az ellenkezőjét mutatja, mint amit leírtál. Az ellenzék és a médiája épített fel egy alternatív valóságot, egy véleménybuborékot, amit folyton építget, toldozgat, foldozgat. Ugye ismerős az árnyékkormány fogalom Zsóti?
norbert1970
2022. november 17. 12:53
A migráns embercsempészek barátságból lövöldöznek a közutakon a rendőrökre. Brüsszelből meg dől a lé magyarállam kasszába. Az ellenzék meg nem akar fegyvereket adni pucsrajnának, (mert még nem tud).Szerinte ez lehet az igazság.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!