Mulatni megy a tankerület

2022. szeptember 08. 07:50

Közben a pedagógusok béremelését pedig 2027-re ígérik. Cifra nyomorúság.

2022. szeptember 08. 07:50
null
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Miközben egyes iskolákban szombaton is lesz tanítás, hogy télen majd kevesebbet kelljen fűteni, a pedagógusok béremelését pedig 2027-re ígérik, vannak azért a magyar közoktatásban olyan helyek, ahol sokkal vidámabb az élet. Például a Klebelsberg Központ (KK) szigetvári tankerületének dolgozói (CSAK a hivatali dolgozók, nem az iskolákban tanító pedagógusok!) augusztus végén egy remek csapatépítőn vehettek részt, amelyen egy harkányi, háromcsillagos hotelben szállásolták el őket, és borkóstolóval egybekötött vacsorán vehettek részt Siklóson.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
útonjáró
2022. szeptember 08. 16:11
ez a zakkant bolsi milyen "remek" besúgó házmester lehetett volna az átkosban... köpedelem egy szaralak...
csulak
2022. szeptember 08. 13:42
LonakafaszatAkos, tudod miert nincs most penz a pedagogusok bermelesere? Ezert : https://demokrata.hu/magyarorszag/elkepeszto-kampanyt-inditott-a-baloldal-brusszelben-az-unios-penzek-megvonasaert-574427/ mert a baloldal Magyarorszag ellen askalodik ! Dogoljetek halomra: SOHA TOBBE BALOLDALT !
sagirdilsiz
2022. szeptember 08. 09:44
"Mitől háromcsillagos a szálloda? Cikkünk terjedelmi korlátai sajnos nem engedik, hogy minden egyes kritériumot egyesével kivesézzünk, de íme a legfontosabbak: A porta napi legalább 14 órán keresztül működik és 24 órán keresztül elérhető A munkatársak idegen nyelveket beszélnek A vendégszobákban telefon működik Az internet elérhető a szobákban, vagy a közösségi helyiségekben A fürdőszobában van hajszárító, illetve arctörlő kendő A vendégszobában találtok tükröt és bőröndtartót Cipőtisztító szerek rendelkezésre állnak Mosás, vasalás kérhető Szintén kérésre plusz párnát és takarót kaptok A vendégpanaszokat szervezetten kezelik."
zakar zoltán béla
2022. szeptember 08. 09:37
A kecskepásztor dala
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!