Soha nem adjuk fel!

2022. szeptember 28. 22:01

Csodálatos volt ez az utazás, és kis híján sikerrel jártunk.

2022. szeptember 28. 22:01
null
Marco Rossi
Facebook

„Mindent megtettünk, amit lehetett, de ez sem volt elég. Az eredmény ellenére csodálatos volt ez az utazás, és kis híján sikerrel jártunk.

Soha nem adjuk fel!”

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robertoo
2022. szeptember 29. 21:35
Ez maximális siker volt Maestro! A hitünket, önbecsülésünket adtad vissza, s ez a lényeg.
csulak
2022. szeptember 29. 17:55
mille grazie Rossi ! Szep volt fiuk ! a neheze ezutan jon ! Koszonjuk szepen !
Silcon
2022. szeptember 29. 10:14
"kis híján sikerrel jártunk" Nem játszottunk alárendelt szerepben, voltak helyzeteink, messze-messze jobb eredményt értünk el, mint amit álmainkban reméltünk, de ami a legfontosabb: focizni láttuk a csapatunkat, nem alibizni! Ezt pedig neked is köszönhetjük MESTER!
dezodor
2022. szeptember 29. 10:10
Kár volt a hibákért,ez most így jött össze de a szabálytalanságokat se értékelték a bírók. Valahogy nem sikerült a játék, a hazai pálya "kényszere" nagyon nagy teher volt, emellett tényleg jól kielemeztek és hatásos ellenszert alkalmaztak ellenünk az olaszok, és a tetejébe ott volt még Donnarumma kiváló formában. Egy x-re jók lettünk volna, HA. De nem volt a HA.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!