Csak egy kérdésem van

2022. szeptember 02. 17:56

S úgy, hogy nagyon szeretem a Mandinert.

2022. szeptember 02. 17:56
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Csak egy kérdésem van, s úgy, hogy nagyon szeretem a mandinert. De: miért kell kényszeresen szemlézni ezt az ocsmány, idióta, HP-t?”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 171 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rózsaszál
2022. szeptember 07. 15:47
Hogy magára ismert! Vajon miből?
egy_csesze_kave
2022. szeptember 03. 15:33
Elég szomorú, hogy annyira befordult a csapat, hogy már arra sincs benne nyitottság, hogy megvesse vagy kiröhögje a másikat. Érdemes lenne kijönni ebből a spirálból, nem tesz jót.
Hannibalbarkasz
2022. szeptember 03. 09:53
Én azér regisztráltam a mandinerre anno hogy leirjam: nem vagyok kiváncsi erre a fullidióta némberre, akiből a mandiner csinált közéleti szereplőt. Ez több mint bűn, ez hiba volt. Ha már Bayer is szóvá teszi, tényleg el kéne gondolkodni azon, hogy miért etetnek egy kémyszeres magamutogató, nárcisztikus elmebeteget, akinek ez okoz orgazmust, mert más öröm amúgy nincs a tyúkszaros életében?
general Ziaul Hakk
2022. szeptember 03. 09:23
nincs "túloldal" , teljesen helytelen értelmezés ! 3 oldal van : a törvényes jobb , a törvényes Ellenzék , és a BŰNÖZŐK : ahová bajnyérZsottnyi is tartozik . Normális eset : a törv. jobb / bal UTÁLJA a Bűnözőket , a "közpénzjellegváltó" hazug tolvajokat . Normális eset : a parlamentben jobb/bal van , és a bűnözők : börtönben . Nálunk : a Bűnözők kerültek hatalomra (2010) , és úgy alakították a feltételeket : média , törvények , közpénz , hogy CSAKIS ŐK tudjanak Vál.-t nyerni
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!