Rákaptam erre a Megadjára

2022. július 26. 08:48

Az oldala bölcsességek egész tárháza, lehengerlő logikával.

2022. július 26. 08:48
null
Vágó István
Facebook

„Rákaptam erre a Megadjára. Élmény az ő »konzervatív és polgári« értékrendjével ismerkedni... Official

Az oldala bölcsességek egész tárháza, lehengerlő logikával.

Szerinte például román ügynök az, aki egy angol nyelvű szövegben egy romániai település román nevét adja meg ahelyett, hogy Tusnádfürdőt írna. Hogy aztán a magyarul nem beszélő címzett nekiálljon megkeresni a térképén, merre is található a számára kimondhatatlan nevű helyszín – de nem fogja megtalálni, mert az ő térképén ilyen nevű település nem található.

Román ügynök az ilyen, mi, bazdmeg?”

Nyitófotó: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
meskhal
2022. július 26. 20:16
Mikor jön rá a jónép, hogy Vágó és Megadja pont két egyforma szarkupac? Ortodox, szélsőséges, agresszív balfasz mindkettő, egyikre sincs szüksége a társadalomnak, konkrétan ez a szellemi söpredék.
Krupp Skya
2022. július 26. 19:45
Képzeld Vágó ha így hívták volna Niedermüller elvtársadat a Hunbolt egyetemen, hogy Megadja, még többet kapott volna kölcsön.
Bájron
2022. július 26. 19:41
Pesta te a Feri faszára kaptál rá!
Bástyaelvtárs
2022. július 26. 18:54
Pista, nem kell csodálkozni. Nem véletlenül lett a faszi a fidesz propagandistája. Kell hozzá egy nagy adag sötétség es egy zsigeri rosszindulat. Nála ezek együtt vannak...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!