A KATA átalakítása a megszorítások kezdete

2022. július 11. 19:29

A magyar családok és a munkavállalók lesznek a KATA szétverésének a vesztesei.

2022. július 11. 19:29
null
Jobbik
MTI-OS

„Az Orbán-kormány megszorításait, költségcsökkentéseit a magyar családok és a munkavállalók fizetik. Ők lesznek ugyanis a KATA nevű adózási forma szétverésének, vagy »átalakításának« vesztesei. Azzal, hogy a jövőben a katásoknak csak magánszemélyektől lehetne bevétele, több százezer magyar embert és családját lehetetleníti el az Orbán-kormány.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom felszólítja a kormányt, hogy hagyja abba a magyar munkavállalók és kisválallkozások vegzálását, maradjanak fenn a katás adózással járó kedvezmények mindenki számára, vonják vissza a társadalmi vitára sem bocsátott törvényjavaslatot!”

Nyitókép: Mandiner Archív

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. július 12. 15:16
..de legalább jó erős a forint..Bruhaha..
Majdmegmondom
2022. július 12. 08:35
Érdekes, amikor a Fidesz bevezette a KATA-t, ugyanez a felbolydulás volt... Örülök, hogy végre az ellenzék is küzd valamiért, aminek a neve a kormánypárthoz fűződik. Szerintem lesznek még módosítások, nem kell egyből tüncizni.
III. Öreg Banya
2022. július 12. 01:59
Ezek kik?
miles1
2022. július 12. 00:19
Kezdek megnyugodni. Először nem igazán értettem, de ha dzsobbik ennyire ellene van, akkor akkor az csak jó lehet. Egyébként így van ez például a szarevéssel is. Igaz, közleményt még nem adtak ki ennek támogatására, de a dzsobbik ezt évek óta nagyban űzi. Szóval, ezért nekem nem kell kipróbálnom, hogy tudjam, az csak valami rossz lehet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!