Az Orbán-kormány az elmúlt években módszeresen kinyírta munkaerőigényes magyar KKV-k tízezreit

2022. június 27. 16:59

Telepíts be etnikailag és vallásilag homogén kolóniákat, majd kínálj fel nekik olyan munkákat, amiket a társadalom többi része nem vállal.

2022. június 27. 16:59
null
Tibi atya
Facebook

„Az Orbán-kormány az elmúlt években módszeresen kinyírta munkaerő igényes magyar KKV-k tízezreit, a munkabér-támogatást a lezárások alatt csak tüntetés belengetésére voltak hajlandók kifizetni (fél év késéssel, miközben a ki nem rúgott alkalmazottaim után napra pontosan kellett fizetnem minden járulékot nulla bevétel mellett is), az erre folyósított EU-s támogatásokat pedig az utolsó fillérig ellopták.

Az eredmény: a gaz, kiszámítható életet kereső jobbágyok, hogy-hogy nem, elhagyták ezeket a szektorokat, és tekintve, hogy mindez bármikor újra megtörténhet, magasabb bérekért sem nagyon hajlandók visszajönni.

Az Orbán-kormány megoldása: mongol, filippínó, indonéz muszlimok és vietnámiak tömeges betelepítése az olcsóbb munkák elvégzésére.

Telepíts be etnikailag és vallásilag homogén kolóniákat, majd kínálj fel nekik olyan munkákat, amiket a társadalom többi része nem vállal.

Mi baj lehet?

Számukra semmi, mert a mi gyerekeinknek kell majd olyan iskolákba járnia, ahol közösen tanulhatnak a harmadik világgal. Ugye, nyugaton is milyen jól bevált? Dicsértessék!”

Nyitókép: MTI

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2022. június 29. 07:53
Kedves Mandi. Miért kell ezzel a 24 karátos senkivel foglakozni ??? Ez nem tétel Ez bolond Ez senki. Húzzuk le a wcn.
Bájron
2022. június 28. 19:34
Atyám,.- az anyád picsáját!
amca
2022. június 28. 16:36
Kedves Mandi. Töröld ezt a 9 458 748 sz senkit. Ez tényleg senki. 1 gr puskaport sem érdemel. Mint Bartos Barom. Prosti Rita
amca
2022. június 28. 16:34
TibiGatya ! Gratulálok. Óriási versenyben vagy a Nemzet Baromeze címért. Nagy a veseny. Púzsér,csigazabáló Csiga. Bangóné Fegyö ö ö ökör Jakab PIG Márki Majmun Qurcsány ,6szor börtönben
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!