Sose láttam, hogy egy szakmunkás, szinte bármely szakmában, korábban ennyit keresett volna

2022. június 19. 14:44

Lehet itt felháborodni, elvtársak!

2022. június 19. 14:44
null
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

„Lehet itt felháborodni, elvtársak, de én sose láttam, hogy egy szakmunkás, szinte bármely szakmában, korábban ennyit keresett volna. Legalábbis a hazai bérek viszonylatában.

Persze így is mentek nyugatra, mert ott még többet. Fél megyékben hiány van, amit rendesen ki is használ a kőműves (most ő az elit), a vízszerelő, a gázszerelő (na az egy kurva nagy biznisz még), a burkoló, a szobafestő, de a kiskereskedő is. Meg a tiktok sztárok, vv sztárok, modellek, celebek, stb.

Ki diktál akkor? Az értelmiségiek, akik már csak egymásnak beszélnek, és kilóg a seggük a gatyájukból?”

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
anna bolena
2022. június 19. 22:33
Ami felháborító, az a pedagógusok bére. Már a románok és a szlovákok is jobban állnak, aki nem hiszi, nézzen utána. Ez szégyen. Ha legközelebb a pedagógusok sztrájkot hirdetnek, támogatom.
Málaga21
2022. június 19. 19:06
Nálunk is sírnak a hivatalban az irodában üldögélők, hogy hát ezért jártam főiskolára? Ha olyan hasznosat tanultak a főiskolán, akkor miért nem adják el a tudásukat a piacon a magánszférában?
LancelotDuLac
2022. június 19. 18:01
Ezek szerint te sem tartozol az értelmiségiek közé, mégis kilóg a segged a gatyádból! Mert ha jól keresnek a szakmunkasók akkor sokba is kerülnek. De én még sosem láttam, hogy ennyibe kerültek volna az alapvető és nem alapvető élelmiszerek, vagy az egyéb szolgáltatások mint most köcsögmartin!!! xDDD Mellesleg a szakmunkát is meg kell, hogy tanítsa előbb valaki - te gané!
alter_ego
2022. június 19. 16:36
A szent piac beárazza a foglalkozásokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!