A klímaharc nem a jövő kihívása, hanem a jelenünk legégetőbb problémája

2022. június 09. 14:18

Nincs jó kompromisszum vita nélkül, ez tegnap is kiderült az EP-ben.

2022. június 09. 14:18
null
Dobrev Klára
Dobrev Klára
Facebook

„Nincs jó kompromisszum vita nélkül, ez tegnap is kiderült az EP-ben. Illúzió azt gondolni, hogy olyan nehéz kérdésekben, mint az energiafüggetlenség elérése vagy a klímaváltozás elleni harc villámgyors konszenzussal elérhető.

Mi, DK-s politikusok régóta azon dolgozunk, hogy ezt a küzdelmet ne azok fizessék meg, akiknek a mindennapokban így is számos, nehéz kihívással kell szembenézniük. A szociális klímaalap létrehozása éppen ezt a célt szolgája.

Semmi kétségem, hogy az európai kollégáimmal olyan megoldást fogunk találni, ami nem ró elviselhetetlen terhet az emberekre. Még akkor is biztos vagyok ebben, ha tegnap egyelőre nem született meg a végső megállapodás.

Folytatjuk a munkát, mert a klímaharc nem a jövő kihívása, hanem a jelenünk legégetőbb problémája.”

Nyitókép: PETER KOHALMI / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Papalimapapa
2022. június 10. 09:51
Te csak ne beszélj klímaharcról! Lövésed sincs hozzá. Mint ahogy máshoz se. Te legfeljebb a klimaxharcról értekezhetsz. Repedtsarkú rikácsoló bolgár tehén.
1000bocs
2022. június 10. 09:25
"A klímaharc nem a jövő kihívása, hanem a jelenünk legégetőbb problémája" Annál azért van tucatnyi sokkal égetőbb és komolyabb probléma. Azokat viszont kivétel nélkül a baloldal OKOZZA, ezért inkább tolja a klímavédelem témát. Ebben az a vicces, hogy a hülyebalos a bűnei leplezésére mindig társadalmi ügyeket karol fel és abba beleáll ezerrel. És jellemzően a kiválasztott terület kezelésével SOKKAL NAGYOBB PROBLÉMÁT OKOZ, MINT AMIRE HIVATKOZVA MEG AKARJA AZT OLDANI. A balos már csak ilyen.
niof78
2022. június 10. 07:07
Ki ez a férfi a képen?
Bradanek
2022. június 10. 05:36
Klárika, Te ébren vagy? Hatalmas magyar siker az EP-ben: az Európai Parlament elutasította a klímadóról szóló javaslatot!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!