Úszó kimentése?

2022. június 24. 17:32

Majd ha pecsétes írásban, főispán által ellenjegyzett papíron közli, hogy szíveskedjenek már kimenteni.

2022. június 24. 17:32
null
Stefano Bottoni
Facebook

„Az ezeréves stb. stb. magyar független stb. stb. igazságszolgáltatás jegyében javasolnám, hogy a szabálytalanul eljáró idegen edző ellen eljárás induljon.

Úszó kiementése? Majd ha írásban – pecsétes írásban, főispán által ellenjegyzett papíron – közli, hogy szíveskedjenek már kivementeni, mert mindjárt megfulladok.”

Nyitókép: Kőhalmi Péter / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
eusebius
2022. június 28. 07:26
Ez mi akarna lenni?
Hesperia
2022. június 26. 11:36
"Ez valamikor meg normalis volt." Inkábba csak annak tűnhetett. 2010 előtt, amikor még Bolognában versenyzett a magyar nyelvtudásán alapuló témákkal és közben rájött, hogy itthon örömmel fogadják, a hazai nyilvánosság egy lázadóbb részében, a repedező posztkomcsi uralommal szembeni véleményeket. No meg persze az erdélyi magyar kisebbségi téma, amiben ő utazott ifjú történészként, az is ennek a szegmensnek (a mi oldalunknak) állt közel a szívéhez. Így Pisti befutott, ideköltözött, MTA kutatóintézeti állása lett... aztán az Orbán-érában mégsem lett beőle azonnal kultuszminiszter, így megsértődött, és ballib-kompatibilis igazikonzervatívvá vált. Ami kézenfekvő is volt, hiszen ő a művelt Nyugaton nőtt fel... már amennyiben Olaszország annak számít. Mindenesetre amióta újra keblére ölelte őt az említett haladó Nyugat, már csak az "Orbán diktatúrájáról" szóló, elsötétült tudatú műveket potyogtatja magából. Évek óta. Meg FB-huszárkodik, persze.
yes_we_can
2022. június 26. 01:00
Ez is megőrült?
csulak
2022. június 25. 18:33
micsoda idiota! keveri a szezont a fazonnal, igaiz libernyak
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!