Parlamenti nap vége, bicajjal haza a gyerekekhez

2022. május 17. 08:55

Előtte még felvilágosítottam mi hazánkos képviselőtársamat.

2022. május 17. 08:55
null
Jámbor András
Jámbor András
Facebook

„Parlamenti nap vége, bicajjal haza a gyerekehez. De előtte még felszólaltam a népszavazás kiírásának vitájában. Elmondtam, hogy januárban több mint 200 ezer ember írta alá, hogy népszavazást akar két kérdésben: a Diákváros és az álláskeresési járadék, a lakhatási válság és a bajba jutottak állami támogatásának kérdésében – a létbiztonság kérdésében. Ezekben a kérdésekben nekünk, itt az ellenzéki oldalon van többségünk. Bérlakásokat, állami beavatkozást akarunk a bajba jutottak megsegítésére!

A vitában pedig jeleztem mi hazánkos képviselőtársamnak, hogy a dolgozó emberek elárulása az, hogy nem támogatják az álláskeresési járadékot, arra hivatkozva, hogy az szerintük feltétel nélküli pénzszórás. Felvilágosítottam, hogy a járadék annak jár, aki dolgozott, de elveszítette a munkáját, tehát van feltétele, és hogy ezeket az embereket a megélhetési, a lakhatási és az élelmiszerválság közepén támogatni kell. Méghozzá többel mint most!” 

Kép forrása: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
wasserwoman
2022. május 18. 06:41
2 féle balos képviselő van, az egyik nem jár be dolgozni,mert a parlament nem a népakarat,meg ilyesmi, a másik meg részletesen elmondja,hogy mit csinált,mit mondott,hányszor volt pisilni és mi volt a menü a kantinban. Ezek komolyan nem normálisak
Alitta
2022. május 17. 22:02
Elszomorító,hogy ilyen embert választanak képviselőnek!Milyen szinten lehetnek akik megválásztották?
Dénia
2022. május 17. 19:35
Miért, akkora a munkanélküliség, hogy nem talál másik munkát, aki elvesztette? Minden idők legalacsonyabb munkanélküliségi mutatói vannak éppen.
amca
2022. május 17. 18:50
Jámbor ,s e g g fej. Tudásod alapján a b. Hausban lenne a helyed. De maradj. Dolgozz a 4/5ért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!