A magyar jobboldal most érkezett meg, most győzött igazán

2022. május 03. 15:02

A stratégiai nyugalommal, és az ellenzék táborába benyúló narratívaalkotással létrejött Magyarország legintegratívabb politikai közössége.

2022. május 03. 15:02
null
Szánthó Miklós
Szánthó Miklós
Facebook

„A választók nemcsak jóváhagyták a mögöttünk hagyott 12 évet, de felhatalmazást is adtak a mára mindenki számára világossá és érthetővé vált politikai irány folytatására. A teljesítménnyel, nemzeti érdek képviseletével, az okos politizálással, a stratégiai nyugalommal, és az ellenzék táborába mélyen benyúló narratívaalkotással létrejött Magyarország legintegratívabb politikai közössége.”

Nyitóképen a március 15-i békemenet. Fotó: Mátrai Dávid/Mandiner

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nick89
2022. május 03. 16:12
Rákosi nagyobbat kaszált, azt hova lett az is? Megfejtés: Tokmak városába száműzték, halála után az urnafalban mindig szarral kenték össze a tábláját.
ellenforradalmár
2022. május 03. 15:57
Elnézve a képet, ami nagy valószínűséggel a márciusi békemeneten készült...számomra felfoghatatlan, hogy az ellenzék miben reménykedett? Nagyjából 10x annyian voltunk, mint ők...
Papalimapapa
2022. május 03. 15:46
A most kapott egyértelmű megerősítő felhatalmazás az is jelenti, hogy a polgári kormánynak fel kell számolnia a restanciáját! Végre kell hajtania minden olyan inézkedést, minden eddig csak kommunikációs szinten létező programot, amellyel a rendszerváltás óta elmaradt nagytakarítást be lehet végezni. Számon kell kérni az országot a szocialista kormányzás alatt kiárúsítókat, az államkincstár felügyelete alá kell venni a szocialisták által elsinkófált, állami tulajdonból felduzzasztott magánvagyonokat. Sorolhatnám reggelig. Mindenki tudja, miről van szó. Ha mindezt a most megingathatatlan felhatalmazást és egyértelműen meghatározott irányú megbítzást kapott kormányzat nem teljesíti, akkor a saját választóikkal fogják magukat szembe találni. És nem lesz pardon. És ezt vegyék igazi figyelmeztetésnek, ne ilyen súlytalan fröcsögésnek. https://www.youtube.com/watch?v=CrR6GCQPgHk
Wadalma
2022. május 03. 15:43
Az a biztató, hogy az ellenzék ugyanott folytatja ahol abbahagyta. De hát nem kötelessége a jobboldalnak, hogy helyettük gondolkodjon, amúgy se fogadják meg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!