Kövér László ma személyesen is megtisztelt

2022. május 03. 10:15

Elmondta, hogy azért nem engedi, hogy parlamenti jegyző legyek, mert nem vagyok elég elhivatott.

2022. május 03. 10:15
null
Jámbor András
Jámbor András
Facebook

„Kövér László ma személyesen is megtisztelt. A Házbizottság ülésén elmondta, azért nem engedi ő és Kocsis Máté, hogy parlamenti jegyző legyek, mert nem vagyok elég elhivatott a jegyzői munka iránt, így nem érdemlem meg, hogy a jegyzői munkaközösség része legyek. Mondjuk jah, elég sok közösséget tartok hasznosabbnak mint a parlamenti jegyzők közösségét. Csak ugye erről a szokásjog szerint nem Kövéréknek kéne döntenie, hanem nekem, és a frakciómnak.

Valójában Kocsiséknak az fájna, ha a jegyzőségért járó pénzt – ahogy ígértem – nem zsebre raknám, hanem beleforgatnám abba, hogy közösséget építsünk Józsefvárosban és Ferencvárosban, hogy segítsünk a bajbajutott embereknek a megélhetési válságban!

Van egy rossz hírem Kocsiséknak: hiába próbálnak keresztbe feküdni, akkor is segíteni fogunk a bajba jutottaknak!”

Nyitókép: Jámbor András Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 129 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
khomeini
2022. május 04. 12:52
böcsüld meg magad, nem sok olyan pillanat lesz még a hátralevő életedben, amikor le fog ereszkedni hozzád.
balbako_
2022. május 04. 06:27
Pedig Kövérnek igaza van. Veled az gond, hogy a jegyzőnek írni, olvasni tudni kell márpedig, ha úgy tudsz olvasni, mint írni, akkor analfabétának tekinthetünk joggal. (Ettől még az egész - nem csekély - jövedelmedet felajánlhatod bármire. )
Jaja
2022. május 04. 05:41
Beszélni sem tudsz rendesen, akkor a jegyzői feladatokat, hogy látnád el, te moslék!
19carlo58
2022. május 03. 23:26
Van egy kemény érettségi, a főiskoláról kibukott (diploma nincs!!). Életében munkahelye nem volt (csak azok a "civil szervezetek"), adót nem fizetett. Most betették a városházára a többi ingyenélő közé és innen szavazta be a Józsefváros művelt, okos népsége a parlamentbe. 35 évesen ennyi...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!