Magyarország számít a budapestiekre!

2022. április 03. 16:00

A Fidesz bosszúhadjáratot indított a nemzet fővárosa ellen.

2022. április 03. 16:00
null
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„Magyarország számít a budapestiekre! Itt, Budapesten az elmúlt három évünk a túlélésről szólt. A Fidesz bosszúhadjáratot indított a nemzet fővárosa ellen, mindannyiunk érdeke, hogy végre olyan kormánya legyen ennek az országnak, amely partnerként és nem ellenségként tekint Budapestre. Ehhez azonban most rátok van szükség! Kérek minden változást akaró budapesti polgárt, hogy menjen el szavazni és támogassa az Egységben Magyarországért listáját és jelöltjeit! Minden szavazat számít! Budapestnek, az országnak szüksége van rátok!”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nabakker
2022. április 04. 08:32
Paprikajancsi! El kéne törölni nálatok (Bp) a rezsicsökkentést, minden beruházást felfüggeszteni,minden élelmiszer/üzemanyag/áram bevitelét letiltani! Járhatsz biciklivel, ehetsz a méhlegelőn !
Gáspár
2022. április 04. 03:01
Budapest számít a főpolgármester " szakértelmére! "
táltos
2022. április 04. 01:41
Gelgő! És az nem lehet, hogy a pestiek vannak meghülyítve általatok? És mindenki más normális.
nemmondom
2022. április 03. 23:37
Igaza van Karácsonynak, hogy az országnak szüksége van Budapestre, csak azzal nincs tisztában, hogy a fővárosnak milyen nagy szüksége van a kormányra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!