Segíts megbuktatni egy kamupártot!

2022. március 02. 11:12

Előre is nagyon köszönöm a segítséged!

2022. március 02. 11:12
null
Jámbor András
Jámbor András
Facebook

„Józsefvárosban és Ferencvárosban a pornómilliárdos Gattyán kamupártja az ajánlásgyűjtés alatt bizonyíthatóan visszaélt a választók adataival, mások mellett elhunyt emberek ajánlását is leadta. Most mégis úgy néz ki, hogy a helyi jelöltjük el tud indulni a választáson, mert van 502 darab ajánlása.

Ha ez szerinted is felháborító, akkor ellenőrizd most, hogy a te adataidat nem lopták-e el! Ha kiderül még 3 ajánlásról, hogy hamis, akkor Gattyánéknak nincs meg az 500 ajánlás, nem indulhatnak a választáson Józsefvárosban és Ferencvárosban.

Ellenőrizd, hogy Gattyánék helyi jelöltje, Ungár Dániel visszaélt-e az adataiddal!

Ezt kell tenned:

(Fontos! Ügyfélkapu regisztráció szükséges az alábbiakhoz.)

1. Menj fel a Magyarorszag.hu alábbi oldalára: https://magyarorszag.hu/szuf_ugyleiras...

2. Kattints az Ügyintézés indítása gombra!

3. Jelentkezz be az Ügyfélkapu-fiókodba!

4. A legördülő menüből válaszd ki az »Országgyűlési képviselők választása – 2022.04.03-at!

5. Kattintsd be a négyzetet a hozzájárulás mellett és kattints a Tovább gombra!

6. A képernyőn kiírja, hogy »Sikeres lekérdezés«, görgess az oldal aljára és kattints a »PDF letöltése« gombra!

7. Nyisd meg ezt a pdf-et! Ha olyan párt és jelölt nevét is látod, akit valójában nem ajánlottál, akkor erről írj egy emailt a [email protected] email címre!

Ha írtál, akkor küldeni fogok egy nyilatkozatot, amit kitöltve segíthetsz, hogy megbuktassuk a pornómilliárdos Gattyán kamu helyi jelöltjét.

Elképzelhető, hogy valakit valóban ajánlottál, de a rendszer ezt nem jelzi. Ennek az az oka, hogy az ajánlásokat csak addig ellenőrzik, amíg 500 érvényes ajánlást találnak, a többit már nem nézik meg. Ezért, ha Te például a 723. ajánló voltál, akkor az aláírásodat már nem vizsgálják meg és ezért ebben a rendszerben sem jelenik meg az aláírásod.

Előre is nagyon köszönöm a segítséged!”

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Viribus Unitis
2022. március 04. 06:37
Hát ez vicces.. Az MSZP seggére felragadt gennyes kelés, a Párbeszéd akik a politika azon selejtjei, akik pusztító hitványságuk okán még az MSZP-ből is kiszorultak, nem kellettek a kutyának sem, most kamupártról pofáznak... Hihihihiiiii... :)))
Kata55
2022. március 03. 10:28
Mekkora szemét ez a kis karrierista jambor!
kishegyi
2022. március 03. 05:57
Demokrácia a la Jámbor (+moslékkoalíció). Az "a la" kiírást sem tolerálja a felület? Hát, Mandi, előre, a helyesírás út-ján.
Gáspár
2022. március 03. 02:49
" Csendesen kérődzik, igen jámbor fajta. "
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!