A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
09:00Sportlövészet10m légpuska
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
NyílNyíl

Kergessük innen Kocsis Mátét, és a bábját, Sára Botondot!

2022. február 21. 07:03

A mai nap után biztosak lehetünk: győzni fogunk!

2022. február 21. 07:03
null
Jámbor András
Jámbor András
Facebook

„Soha ebben a választókerületben, Józsefvárosban és Ferencvárosban az ellenzék jelöltje ilyen gyorsan megközelítőleg annyi ajánlást sem gyűjtött mint mi ma! Több mint 2000 ajánlással végeztünk! A csapat felállt, a munka, amit 14 hónapja elkezdtünk ebben a választókerületben pedig folytatódik. Minden adott ahhoz, hogy kergessük innen Kocsis Mátét, és a bábját, Sára Botondot! Elképesztően jó volt ma veletek találkozni, életemben talán kevésszer kaptam ennyi pozitív üzenetet, támogatást, hajrá kiáltást! Nemcsak a pultoknál, hanem az utcán vagy a kopogtatás közben is egyértelmű már, kormányváltó hangulat van ma Magyarországon!

Budapesten és vidéken is bőven van választókerület, ahol az ellenzéki jelölt előbb és több ajánlást adott le mint a Fidesz, pár óra alatt az Egységben Magyarországért minden jelöltje leadta az ajánlásokat! Köszönöm mindenkinek, aki ma aktivistaként vagy aláíróként részt vett a mai sikerben! Köszönöm a Párbeszéd, az MSZP, a Momentum, a DK, a Jobbik, az LMP és a helyi civilek a C8, a Kulcs Egyesület és persze a Szikra mozgalom aktivistáinak!Kemény 50 nap áll előttünk, de a mai nap után biztosak lehetünk: győzni fogunk!”

Nyitókép: Trenka Attila / Mandiner

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pumuklik
2022. február 22. 08:45
Toprongyos buta proli bibsi!
Sün Balázs
2022. február 21. 18:34
Bandi! Buzdítsd csak a híveidet 50 nap múlva a szavazásra a mai facebook bejegyzésedben! De a választásig mér csak 41 nap van hátra! Szerencsére, utána pedig nektek bukás és kuss lesz!
Ferike57
2022. február 21. 17:25
Jámbor ! Ti csak akkor győzhettek ha Fidesz-esek lesztek , esetleg ha nem akkor álmotokban !!!
Wadaderika
2022. február 21. 16:26
"életemben talán kevésszer kaptam ennyi pozitív üzenetet, támogatást, hajrá kiáltást!" Kapsz még egyet mára, úgy megsajnáltalak... Cuppancs a szőrös pofikádra és húzz anyukád popójába! És nem vesszük ám be a kutyapárti beetetős paródiádat... https://mandiner.hu/cikk/20220219_jambor_andras_velemeny_mkkp Most biztosan azt hiszed, hogy a hülyegombafideszesek benyalják ezt. Próbálod megszólítani azokat akik csakazértseorbán mertlopik és a kiábrándultam a szánalmas balfékekből és ezért el sem megyek szavazni csoportot. Aztán a kutyák mennek lábhoz és máris hétpártiak lesztek....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról