Úgy tűnik, Orbán a Puskás név után a bajnokságot is be akarja húzni a faluja focicsapatának

2022. február 06. 19:58

Az az aberráció, ami most a magyar bajnokság tabelláján van, az ugyanaz az aberráció, ami az egész országban.

2022. február 06. 19:58
null
Jámbor András
Jámbor András
Facebook

„Alapjáraton nem vagyok Fradi-drukker, de a nemzetközi kupákban egyértelmű, hogy a magyar csapatoknak drukkolok. Abszolút azt gondolom, az ahogy és amennyi állami pénz megy a fociba, abnormális.

Ennek az abnormalitásnak az eredménye, hogy a lopott nevű, Orbán házával szomszédos, Mészáros Lölö nevén lévő felcsúti focicsapat vezeti a magyar focibajnokságot, miközben a második helyen a szinten NER-pénzből felhizlalt Kisvárda áll, pontegyenlőséggel.

Vicc ez az egész, és sokan nem veszik észre, hogy nem fejlesztik, hanem viccet csinálnak a magyar bajnokságból. Az elmúlt években láttuk a furcsa szitukat, látjuk hogyan és hova megy pénz, hogy a kiváltságosok focija érvényesül. Viszont ez az Orban Viktor házibajnokságának számító vicc is a miénk, és legalább annyi legyen meg, hogy abban nem aláz meg minket a Viktor, hogy a faluja csapatával nyereti meg a bajnokságot.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
őrnagyőrnagy
2022. február 07. 13:42
Aberráció, hogy közpénzért Fb posztolgatsz a Városházán, egy zsíros gyurcsányista állás reményében. Ez aberráció, bandika.
Papalimapapa
2022. február 07. 13:07
Fáj? Hát fájjon is. Ez is. Feküdjél, keljél azzal a tudattal, hogy ez bizony már csak így van, így lesz. Who the fuck is Jámbor?
csombor
2022. február 07. 01:27
A neve is változik a OTP Bank Liga (leánykori nevén NB I) Csókosok Liga lesz. (Illetve más jóideje van.)
kitiltott
2022. február 07. 00:55
A vicc Te magad vagy Mekk Elek
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!