A Fidesz-média szerint az ukránok tehetnek a háborúról

2022. február 26. 11:17

Ez nem a béke akarása, hanem háborús propaganda!

2022. február 26. 11:17
null
Jámbor András
Jámbor András
Facebook

„Miközben Kijev utcáin harcok dúlnak, a Fidesz-média arról értekezik, hogy az ukránok tehetnek a háborúról. Ez nem a béke akarása, hanem háborús propaganda!”

Nyitókép: Trenka Attila / Mandiner

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 266 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
yes_we_can
2022. február 27. 07:04
Van arra magyarázat,hogy a felforgatók miért ilyen sémita ábrázatúak?
Reszelő Aladár
2022. február 27. 06:53
Az egész háború kiváló bizonyítéka annak, hogy morállal nem lehet az erővel szembeszállni. 8 évig sikerült az orosz medvét kitartóan piszkálni, akik pedig simán kivárták a pillanatot: - amikor az ellenfél éppen meggyengült (afganisztáni menekülés) - ők már elég erősek - Kína pedig jóváhagy és nemzetközi szankciók ellenére támogat egy ilyen akciót. A háborút elítélem és minden katona és civil életért kár. Nagy kár, hogy Ukrajna urai nem hagytak más lehetőséget.
HunCsz
2022. február 27. 00:24
Te ocska ügynök a te hálozatód tehet mindenről. Világkirályságról álmodoznak a gazdáid és mérhetetlen szenvedést okoznak a világnak. A mi hazánk is ennek az áldozata és vivjuk az élet-halál harcunkat. Ti a sátánt képviselitek a világban és eszerint lesz nektek mérve megfogtok bukni és nem is olyan sokká
nempolitizálok
2022. február 26. 21:40
A fajtád tehet róla.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!