Mindenki, aki bármilyen okból a kerítést védi, alaptalan indulatokat kelt

2022. január 13. 15:16

A határkerítés ügyében a magyar kormány hazudik, az ellenzék önfelment, önámít és hazudik.

2022. január 13. 15:16
null
Parászka Boróka
Parászka Boróka
Facebook

„A határkerítés ügyében a magyar kormány hazudik, az ellenzék önfelment, önámít és hazudik. Miért?

Praktikus okok, a kerítésépítés valós következményei:

1. A magyar határra húzott kerítés nem védelmi célokat szolgál. Ha azt szolgálna, nem így építették volna meg. Amerikától, Marokkón, Törökországon át Görögországig számos olyan kerítést láttunk, amelyet tényleg azért építettek meg, hogy távol tartsa az embereket. Ezek a kerítések hadászatilag, méretüket, pozicionálásukat tekintve köszönő viszonyban sincsenek a magyar szögesdrót-akadályokkal. Mi a tanulsága komolyan vehető hadászati befektetéseknek? - hogy a kerítés csökkenti, de teljesen soha nem állította meg az emberek mozgását. Aki menekülni akar, az menekülni fog. Az élete árán is.

2. Ha nem állítja meg az embereket a kerítés, akkor milyen következményekkel jár? Első és legfontosabb következmény: nő az embercsempészek bevétele. A kerítésépítő kormány közvetlenül a csempészek zsebére dolgozik. Nő továbbá a határzónában az erőszak, a korrupció, nő a határátlépésre készülőkben az elszántság, a kerítéssel védett határövezetekben nem csökken, hanem nő a káosz. Módosul a menekültútvonal. Mivel a kerítéseket a magyar kormány a Nyugat-Európa felé vezető útvonal legkézenfekvőbb szakaszára építette, ezért a menekülők kénytelenek kerülni (például a szerb-román, majd onnan a román-magyar határ felé). Következtetésképpen: a kerítésépítéssel a jól átlátható és kontrollálható menekülő útvonal helyett szétszórták az embereket, nem egy folyósó van, az embercsempész hálózatok behálózzák az egész országot.”

Nyitókép: Facebook/Parászka Boróka

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 170 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
CruxTobias
2022. január 17. 09:18
Hát, drágám, itt az ideje, hogy abbahagyd az erőlködést és menj valami rendes munkát keresni magadnak. Mondjuk, medvék etetését.
Varga László és akkor mi a picsa van
2022. január 15. 11:04
Történelmi tapasztalatok szerint elmebetegek ellen is csak a kerítés védi meg a normális társadalmat.
ami személyes
2022. január 14. 13:20
Most őszintén ki ismerné ezt a hölgyet ha itt nem lenne szólásszabadság ,meg szabad sajtó.
Aerion
2022. január 14. 10:23
Menekültről beszél úgy a debil, hogy kétezer kilométerre innen van háború, és tucatnyi békés országon ment át az alak, aki a magyar határra ért. Komolyan, 2022. írunk, milliószor leírtuk már mi a helyzet, és semmi, de semmi értelem nem látszik ezek felől. Ebből tényleg elég, mert be kell látnom ez nem arról szól, hogy mi az értelem. Ez a társadalomgyilkosságról szól. A mi életünkről szól. A gyermekeink életéről. Ezek meg akarják semmisíteni az életünket. A jövőnket, a jelenünket és a múltunkat is. Hát nem ez fog történni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!