Ő Yuriy. Tavaly kómáig verték gimnáziuma előtt a bevándorlók. Kilencen egy ellen, kalapáccsal.

2022. január 24. 14:10

Yuriy lehetne Máté, Dani, Kristóf, Andris, Bence...

2022. január 24. 14:10
null
Laborczy Szilvia
Facebook

„Niedermüller őrjöng a kerítés miatt, Gyurcsány szerint jól járhatunk a messziről jött emberekkel, Karácsonynak fontosak a migránsok jogai, de erről kampányban nem nyerő beszélni, Márki-Zayt meg nem nagyon izgatja a bevándorlás, mert nem ismer senkit akit bántottak volna. Mutatok egyet kapitány úr, jó?

Ő Yuriy. 15 éves, párizsi gimnazista. Tavaly kómáig verték gimnáziuma előtt a bevándorlók. Kilencen egy ellen, kalapáccsal. Minden csontját eltörték. Yuriy lehetne Máté, Dani, Kristóf, Andris, Bence...

Lent kétségbeesett Édesanyja. Lehetnék én is. Nekem is van fiam, lányaim is, gimnazista is. Hálás vagyok Magyarország Kormányának, hogy megvédi ettől is a magyar gyerekeket. Mátét, Danit, Kristófot, Andrist, Bencét... És akkor még a lányokra leselkedő veszélyekre ki sem tértem!

Én csak annyit szeretnék tanácsolni, hogy semmilyen kormányváltásról ne fantáziáljon az, akinek fontos a gyereke, az unokája, a biztonság, a nyugalom. Ezek alap dolgok, ezek nélkül nem lehet élni. iPhone nélkül igen. Itt lenne az ideje a »Magyarország élhetetlen« szöveget kicsit átgondolni! Van rá még 70 napunk!”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 178 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
palicsi
2022. január 25. 16:38
Ezeknek a migránspátyolgatóknak feltenném a kérdést: Mit tudsz az iszlámról? Hogyan élnek? A nőket hogyan kezelik?
luigiii
2022. január 25. 08:22
"Mutatok egyet kapitány úr, jó?" El tetszett téveszteni az országot, fideszes néni. No nem baj. A kerítés amúgy nem árt, bár igazából értelme akkor lenne, ha lenne folytatása.
Csubszi
2022. január 24. 20:58
XXX
NTLLK
2022. január 24. 17:42
!!!!!!!!! Köszönet! !!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!