Bécsújhelyen migránsbandák késelték egymást tegnap

2022. január 08. 15:00

Itt vannak az Európai Parlament, EURÓPA jövőjéről szóló kisfilmjének főszereplői. Érzékenyítés a javából!

2022. január 08. 15:00
null
Laborczy Szilvia
Facebook

„MÁRKI-ZAY PÉTER MAGYAR »SZERETEMORSZÁGA« UGYANAZ MINT AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS NÉMETORSZÁG BEVÁNDORLÓORSZÁGA

Bécsújhelyen migránsbandák késelték egymást tegnap.

Hogy én mit kaptam, amikor 2015-ben, a migrációs válság kezdetén, még a privát oldalamon le mertem írni, hogy szerintem nem kéne beengedni az összes, január 1-én született Abedet!

Idézek:

»Szilvi, neked se szíved, se eszed! Mi van neked a fejedben agy helyett?«

»Töröllek Szilvi!«

»Mélységesen el vagyok keseredve Szilvi! Szeretném hinni, hogy nem tudod mit beszélsz!«

Stb…stb… Na! Hát meg lehet nézni kedves széplelkek, hogy azóta hol tartunk! Hogy Szilvi mitől tartott.

Itt vannak például az Európai Parlament, EURÓPA jövőjéről szóló kisfilmjének főszereplői. Érzékenyítés a javából! Statisztált még benne három európai arc is, de a keretet a fejkendős lány és a fekete fiú adták. A fekete fiú mondta az utolsó szót:

»Európa jövője MOST kezdődik, Európa jövője VELED kezdődik.«

Tessék? Mi az, hogy »MOST«? És ki az a »VELED«? Mert például mi, magyarok nem most jöttünk.

Csak nem a szervezetten és tömegesen Európába irányított kerítésmászókra, behajóztatottakra gondol a fekete srác, akik két perc alatt lakást, pénzt, állampolgárságot, szavazati jogot fognak kapni? Ez Európa új jövője ami MOST kezdődik? VELÜK? Európa jövője nem véletlenül mindig az őshonos európai gyerekek megszületésével kezdődik?

Elnézést, de én úgy szeretem Magyarországot ahogy van, nem vágyom a kísérletezés izgalmaira, úgyhogy kimaradnék a fajok, vallások, kultúrák keveredésének kalandjaiból.

Megmaradásunk az áprilisi választás legnagyobb tétje, akármit is hadar Márki-Zay a szeretemországáról. Márki és a 6 párt esetleges győzelme, valamint az Unió migrációs tervei számomra más szlogent írnak:

»Magyarország jövője most végződik. Magyarország jövője veletek végződik.«

Mielőtt még valaki rasszizmussal vádolna: Nem, ez nem az és nem is gyűlölet. Simán csak annyi, hogy nem szeretném ha a sajátom kihalna. A kerítés sem gyűlölet, a sajátunkat védjük, nem akarjuk másét. Védekezünk, védjük ami évszázadok óta a miénk, nem rohanunk le egy országot sem. Egyszerűen csak nem akarunk üss vagy fuss reflexben élni. Békét, biztonságot szeretnénk. Azért ezt hadd lehessen már!

Kép: Az Európai Parlament érzékenyítő kisfilmjében Európa jövője. És alatta, szerintem egy európai ország, Magyarország jövője. Tudom, hogy ilyesmit ma már gondolni is tilos, de nem érdekel!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 142 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
eresgé
2022. január 09. 17:06
"Csak nem a szervezetten és tömegesen Európába irányított kerítésmászókra, behajóztatottakra gondol a fekete srác, akik két perc alatt lakást, pénzt, állampolgárságot, szavazati jogot fognak kapni? " Kifejezetten imádják a legális "bevándorlók", pl a magyarok/lengyelek akiket évekig csicskítottak pl a németek - ahol szemben a hazai vélekedéssel nem nyitották 'szeretettel' elsőre a munkaerőpiacot és kifejezetten nehéz volt (8 év is eltelhetett) állampolgárságot szerezni (kivéve ha valaki német származású de ők az EU csatlakozás előtt is felvették).
florin
2022. január 09. 15:18
Huhh közel van... Mindenesetre, amíg vannak törvényeink és nem a töketlen, elvtelen, a semmire nagyarcú ellenzék van hatalmon, itt Abdulék nem fognak terrorizálni
Pelso j.
2022. január 09. 14:35
Először is ey meglepetésem számodra: nem vagyok bevándorláspárti, én sem. Bár van, akinek dolga jelezni, - már hogyne tenném, az csak természetes. Máris, mihelyst én rendelkezek a pl a költségvetés pénze és az EU-s források felett.Ugye érted.
linkeloe
2022. január 09. 13:26
Ez a 168 órában : " külfőldi fiatalok" ........
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!