Orbánnak továbbra is van lehetősége csökkenteni az alapvető élelmiszerek áfáját

2022. január 13. 07:28

Még áprillis 3-ig. Utána már mi fogjuk csökkenteni.

2022. január 13. 07:28
null
Jámbor András
Jámbor András
Facebook

„Ha nem erősödött volna meg az ellenzék az együttműködés által, akkor Orbán 12 év után most nem kötne hatósági árhoz bizonyos termékeket. Ezt jól bizonyítja az is, hogy az árak csökkentése csak a választásokig tart.

Az Egységben Magyarországért pártjai már évek óta követelik az alapvető élelmiszerek áfájának a csökkentését. De Orbán az elmúlt 10 évben meg se akarta hallani ezt a kérést, pedig ez nem csupán 6 termék árát, hanem az összes alapvető élelmiszerét, a most bejelentetnél nagyobb mértékben csökkentené.

Így a választás egyértelmű: aki tartósan olyan politikát akar, ami az emberek mindennapi gondjaival foglakozik, az szavazzon az Egységben Magyarországért jelöltjeire!

Orbánnak továbbra is van lehetősége csökkenteni az alapvető élelmiszerek áfáját. Még áprillis 3-ig. Utána már mi fogjuk csökkenteni és ezzel megoldani azt a gazdasági és árdrágulási válságot, amit többek között Orbánék politikája idézett elő!”

Nyitókép: Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 129 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Göby
2022. január 14. 08:39
-"Ha nem erősödött volna meg az ellenzék az együttműködés által" Ez miről beszél? :D hát ez a majom álomvilágba él ... Mi erősödött meg és hol? :D :D hát ezen szakadok
Wadaderika
2022. január 14. 08:39
https://mandiner.hu/cikk/20220113_belfold_gyurcsany_bajnai_kormany_elelmiszer_afa
Tehetős Totó
2022. január 13. 14:31
Jámborügyi miniszter leszel?
Tót Ottó
2022. január 13. 13:47
Következik a :.De szép is lesz április 3 után/4rész A tartalomból: Andris visszállitja a kolhozokat.Zúg a traktor szánt az eke...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!