A tetteknek csak a jobboldalon van következménye

2021. december 09. 16:37

Jó, ha látja a választópolgár, hogy míg az egyik oldalon rinyáló izék állnak, a másikon meg férfiak.

2021. december 09. 16:37
null
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
Vasarnap.hu

„Fogalmam sincs, mi igaz és mi nem Völner Pál ügyében. A hatóságokat kivéve – akiknek jól felfogott, nyomozásba foglalt érdekük, hogy ez így maradjon – mindenki annyit tud, mint most én. Egy dolog biztos: a gyanú. A megalapozott gyanú. A Legfelsőbb Ügyészség ezzel nem szokott dobálózni, tehát sanszos, hogy valami van háttérben, de hogy ez pontosan mi, az talány. Személyesen nem ismerem Völnert, de mindig felkészült, szimpatikus, okos politikusnak tűnt. Őszintén abban reménykedem, hogy minél hamarabb tisztázni tudja magát a gyanú alól és a választásokat követően tisztán visszatérhet a pástra.

És persze az is benne van a sztoriban, hogy igaz a történet vagy legalábbis egy része. Ebben az esetben egyértelmű következmények várhatók. De az igazán érdekes nem ez a történetben. A korrupció, mint jelenség, mindig létezett és mindig létezni is fog. A magukat óriási korrupcióellenes harcosnak feltüntető amerikaiak még külön szót is kitaláltak rá, hogy legalizálják: ez a lobbizás.

Az érdekes az ellenzéki hozzáállás. Annak látványa és tapasztalása, hogy a jobboldali térfélen mindig van következménye a súlyos ügyeknek – sajnos gyakran a nem súlyosaknak is –, míg a baloldalon csak a kuss állandó. Mert Lacknert nyilvánvalóan nem lehet felismerni, Cseh Katka sérthetetlen, a Városházát meg maximum az orosz titkosszolgálat akarja eladni.Völner megtette bármelyiket is? Hebegett-habogott, hallgatott, semmibe vett? Nem. Azonnal levonta a konzekvenciákat és ártatlanságát hangoztatva lemondott.”

Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2021. december 09. 23:31
Pontosan! "Rinyáló izék."
-Zsolt-
2021. december 09. 23:22
Jó, ha látja a választópolgár, hogy míg az egyik oldalon rinyáló izék állnak, a másikon meg férfiak. Mint például Szájer, Borkai, Kaleta, Völner. Mikor már videó felvétel, TV-s közvetítés, Interpol körözés van, akkor már nem tudják letagadni. Anélkül Orbán még ki is tüntetné őket. Az esetenkénti 2-3 millió kenőpénz kérését, a korrupciót meg nehogy már a végén erénynek állítsa be ez a szexuálisan összezavarodott hormonzavaros Rumcájsz, pödrött bajszos macska jancsi!
kunfia
2021. december 09. 21:46
Amúgy elvtársak,a fideszes bűnözők nem elég,ha lemondanak,a korrupciós lopott pénzeket vissza is kell ám adni!
kunfia
2021. december 09. 21:39
Igaz az,hogy Völner Pál Orbán Viktornak is adott a korrupciós pénzekből,de az kevesellte,ezért lett az ügy? Piros már a paradicsom,nem sárga Orbán Viktor előre megy,nem hátra Előre a börtön felé!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!