Márki-Zay és migránsozás

2021. december 09. 10:08

Te jó ég, ennyi szírt és afgánt behozott Orbán, nem is beszélve a letelepedési kötvényesekről?

2021. december 09. 10:08
null
Lakner Dávid
Magyar Hang

„Hiába minden eddigi kritika – nem mintha túl sok elhangzott volna –, Márki-Zay Péter folytatja migránsozós kampányát. Illetve hát: folytatja? Még nagyobb fokozatra kapcsol! Ez látszik legalábbis szerdai Facebook-bejegyzéséből: »A Soros-tervben szereplőnél ötször több migránst telepített be Orbán Viktor és Szijjártó Péter, Soros György tanítványai. Orbán Viktor már 2002-ben kijelentette, hogy több millió migránst akar behozni Magyarországra, mert munkaerőre van szüksége. A kormányváltás után kiutasítjuk azokat a bűnözőket, akiket Orbán Viktor beengedett az országba.« Az ellenzék miniszterelnök-jelöltje pedig csatolta is a plakátjáról a röszkei határnál készült képet.

Ezen a plakáton két számot látunk. Soros György neve mellett egy nullát, Orbán Viktoré mellett az 55297-et. Te jó ég, ennyi szírt és afgánt behozott Orbán, nem is beszélve a letelepedési kötvényesekről? Nos, erről szó sincs. A számok alatt jóval kisebb betűkkel ott szerepel, hogy »bevándorlók 2019-ben – KSH«. Legalul pedig egy hivatkozás a Márki-Zay-féle Migránsszámlálóra.

Az ellenzék kormányfőjelöltje azért 2019-et választotta ki, mert az elmúlt években akkor érkeztek a legtöbben. Az 55 ezer emberből pedig 38 ezer Európából jött. Igen, a politikus kék plakátjain ott szerepel a kedves olvasó brit barátja, holland szomszédja és román állampolgárságú, de nagy eséllyel magyar kollégája is.

Ők azok, akiket a politikus szerint Orbán Viktor »betelepített«. De vajon kik azok a bűnözők, akiket ki fognak utasítani? Őket is az 55 ezer 2019-ben érkezett között kell keressük? A több millió bevándorlóra való visszautalás eközben szépen folytatja a szégyenletes, 23 millió románnal riogató egykori baloldali kommunikációt. És azt most hagyjuk is, hogy Orbán nem 2002-ben, hanem 2001-ben beszélt arról, hogy Magyarország 14 millió embernek tudna megélhetést biztosítani. Természetesen nem keletről érkező menekültekről volt akkor szó.”

Nyitókép: MTI/Ujvári Sándor

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
garabonciás
2021. december 09. 18:12
Ezek már a Magyar hangnál is cikik? Akkor tényleg minden nívót alulmúl a jelenlegi ballib felhozatal.
Gyűlölködjünk együtt
2021. december 09. 13:47
Szerintem jól csinálja, a bizonytalan embereket akiknek nem fogja át a tudata a valóságot, pont ilyen dumával lehet meggyőzni. Akinek meg átfogja, az úgyis meggyőződéses protestszavazó.
monuskaroly
2021. december 09. 13:25
Ez rokona a "kokós" Laknernak?
states
2021. december 09. 12:10
Pszichopata komcsináci.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!