Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Egy közös van a kamuvideós Kórozsban, Jámbor Andrásban és a közepesen ismeretlen kollégájukban

2021. december 28. 11:28

Kávéházi nagyokosok, akik soha nem hoztak létre semmi működőképes rendszert.

2021. december 28. 11:28
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Egy közös van a kamuvideós Kórozs, Jámbor András és a közepesen ismeretlen kollégájuk között, de ezt majd a végén. A főállású felháborodók a baloldali hagyományoknak megfelelően ipari pénzosztás ígéretével próbálnak szavazatot szerezni.

Láttunk már ilyet 2002-ben Medgyessytől. Akkor megtanultuk, hogy a kommunista lózungokkal csak egy a baj, ha be is tartják őket. A szoci kabinetnek szinte 100 nap sem kellett ahhoz, hogy lejtőre állítsa a gazdaságot.

Láttunk győztes baloldalit 2019-ben, aki azzal kampányolt, hogy a fővárosban Misetics Bálinttal az élen, végre 21. századi feltételeket fognak teremteni a hajléktalanoknak. Hát az eredmény két év alatt mindössze annyi, hogy az aluljárók ismét tele vannak szerencsétlen emberekkel, akár csak a Demszky-korszakban.

Nem, ez nem azért van, mert rossz emberek lennének. Egyszerűen azt kell látni, hogy a baloldali megmondóemberek mindig a mások pénzéből élnek és soha nem alkottak semmit. Nagyszerűen tudnak felháborodni, elégedetlenkedni vagy sajtótájékoztatót tartani, de lássuk be, hogy a Karácsony és Jámbor félék egy kisforgalmú bahia üzletet sem tudnának elvezetni.

A baloldal tele van totálisan alkalmatlan emberekkel és ezt nem én mondom, hanem az elmúlt évek tapasztalatai. Kávéházi nagyokosok, akik soha nem hoztak létre semmi működőképes rendszert, ami hosszútávon jól üzemelt volna.

Kedves Barátaim! Elég gazdag ez az ország, hogy a civil szférában nézegessük ezt a sok semmirekellőt, de ahhoz szegények vagyunk, hogy lemondjunk a cselekvő, nemzeti kormányzatról és egy ilyen mindenre alkalmatlan brigádra bízzuk az ország sorsát.”

Nyitókép: Kötter Tamás Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2021. december 28. 20:59
Azt a tanulságot tudom leszűrni csak ebből a három ártalmas progresszívból, hogy a technikai fejlődés megalkotta okos telefon mellé a magyar, józan paraszti ész nem hátrány.
lewdberg
2021. december 28. 17:47
érdekes, bezzeg az hogy o1g 4-5 ezer mrd Ftot kioszt év elején az nagyon fasza és jobboldali intézkedés :D
PGuszti
2021. december 28. 17:39
Cigány- vagy nem-cigánybűnözés, a FIDESZ kormány alatt drámai mértékben csökkent a bűncselekmények száma, ld https://www.magyarhirlap.hu/belfold/20211228-fordulatot-hozott-a-kormany-karakteres-nemzeti-bunteto-politikaja "A bűncselekmények visszaszorulásán belül kiemelést érdemel – mert közbiztonsági helyzetünk Eurostat szerinti értékelésének alapja – az emberölések számának alakulása, ami 33 százalékkal csökkent. A szándékos, befejezett emberölések száma kétezer-tizenöt óta évi száz alatt van, kétezer-tizenkilencben 59 ilyen bűntettet követtek el, míg kétezer-tízben 133-at. Az összes elkövetett bűncselekmény legnagyobb hányadát kitevő vagyon elleni bűncselekmények körében volt a legnagyobb a csökkenés, mert ezek aránya harmadára esett vissza. A polgárok általános biztonságérzetét leginkább befolyásolni képes rablások aránya szintén látványosan javult: kétezer-kilencben 3156 rablást regisztráltak, míg kétezer-tizenhatban 616-ot, ami több mint nyolcvanszázalékos javulás. A közterületen elkövetett bűncselekmények száma is jelentősen csökkent, tizenegy éve még 115 ezer ilyen bűncselekményt regisztráltak, tavaly mintegy 54 ezret."
Finale*
2021. december 28. 17:20
En vagyok indiszkret? Kegyed jon ide irogatni, minek jon ide osztani az eszt mikozben azt sem lehet tudni,hogy mirol osztja? En nem arulok zsakbamacskat es meg is mondom,hogy mirol mit gondolok.Igy helyes es igy van ertelme a dolgoknak. Nem ertem milyen ferfi vagy te.Ferfi vagy te? Kemenyen ciganyozol es zsidozol kozben jatszod a csipkes kesztyus naivat es megsertodsz atlagos szavak miatt. Errol ennyit!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!