A Kúria átengedte a Diákvárosról és az álláskeresési járadékról szóló népszavazási kérdéseinket

2021. december 08. 21:32

Ezeket a kérdéseket még Karácsony Gergellyel nyújtottuk be a nyáron.

2021. december 08. 21:32
null
Jámbor András
Jámbor András
Facebook

„A Kúria átengedte a Diákvárosról és az álláskeresési járadékról szóló népszavazási kérdéseinket Ezeket a kérdéseket még Karácsony Gergellyel nyújtottuk be a nyáron, és most indulhat is az ajánlásgyűjtés az ellenzéki pártok egységében, Márki-Zay Péter vezetésével!

Ferencváros és Budapest legfontosabb roszdaövezetéről most az emberek dönthetnek majd

Óriási lehetőség ez a közös jövőnknek, és ne hallgassuk el, óriási lehetőség is ez az ellenzéknek! Itt az idő, hogy újra nagyot csapjunk Orbánon

Népszavazáson dönthetünk majd arról, hogy felszámoljuk-e azt a fideszes politikát, amely a járványkezelésben is megbukott, hogy nem segít azokon akik bajba jutottak. Szerintünk segitsük, és ezért növeljük meg európa legrövidebb álláskeresési járadékának a hosszát!

Népszavazáson dönthetünk majd arról, hogy a drága, az országot eladósító, a gazdaságnak hasznot nem hajtó Fudan-egyetem jöjjön Budapestre, ahol a brutális tandíjak miatt a magyar diákok nem tanulhatnak majd, vagy felépítsük a Diákvárost, építsünk 12000 kollégiumi férőhelyet és 5800 bérlakást, elkezdjük levinni a brutális albérletárakat és elkezdjük felszámolni a lakhatási válságot!

200 ezer aláírást kell összegyűjtenünk: ez óriási munka lesz! De meg kell csinálnunk! Ehhez rád is szükség van, ha akár csak egy órát szánnál arra hogy aláírást gyűjts, csatlakozz a kampányunkhoz aktivistának: https://www.jamborandras.hu/csatlakozz”

Fotó: Jámbor András, Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
manitowoc
2021. december 10. 15:14
Ld. alább
certus
2021. december 09. 15:19
Lasszóval kell fognotok az aktivistákat? Nincs nektek olyan? Akkor miféle társadalmi támogatásról ábrándozol te?
vip era
2021. december 09. 15:17
Le fogtok ezzel is égni Bandi,mint az okt23.-i naggyűlésetekkel.Mégha össze is jönne a 200 000 aláírás,a népszavazás eredményességéhez több mint 3 millió X kell. Esélyetek ennyi embert szavazni vinni? 0,0.
pitypang1125
2021. december 09. 13:07
Nagyszerű, marad Ferencvárosban a kutyaszaros romhalmaz. De jó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!