Éhezni tudni kell

2021. november 22. 10:29

Az egész migránstábort felkutatták, hogy néhány vágóképet csináljanak gyerekekről.

2021. november 22. 10:29
null
Aristo
aristo.pestisracok.hu

„Érdekességként még megjegyezném, hogy volt az a bizonyos repülőgépes eset. Ekkor ugyebár egy bizonyos Raman Prataszevicset letartóztattak és tulajdonképpen miatta is térítették el a gépet. Mostanra azonban ezt a szálat legalábbis elengedték és gyakorlatilag teljes hírzárlat van ebben a tekintetben a libsi sajtóban. Kiderült ugyanis, hogy az illető nem is kissé belekeveredett az ukrán Donbassz környéki harcokba, és nem a jó oldalon – ha van ott olyan. Egészen egyszerűen simán fasisztaként viselkedett – amint az is. Ezért most ejtették, mintha nem is esett volna szó róla. Zárójel bezárva. Mi bezzeg nem kaptunk ebből a pénzből. Sőt, azt találta mondani Ursula von der Leyen, hogy Európában nem építünk falakat meg szögesdrótot. Mert az csúnya dolog. Mondjuk egy kapu oldalszárnyakkal, az már más, mint a sógoréknál. Hogy miképpen leszünk úrrá a migránsszóró egyre vadabb működésén, az rejtély, hacsak nincs valami áthidaló megoldás az elnök asszony tarsolyában. Én mondjuk nem látok ilyen kimenetelt. Mindenesetre azt is kijelentette: »Fehéroroszországnak fel kell hagynia az emberi életek veszélyeztetésével«. Nem lennék most Lukasenka helyében.

Tehát a szokásos eljárás: a nagy pofa az marad, amúgy semmi sem változik ténylegesen. Fogalmam sincs, hogy például miképpen akarják átadni az adományokat a migriknek; remélem, nem utalják át csak úgy – annyira talán még ők sem hülyék. Valószínűleg hatalmas csata lesz belőle, és mire az adományokra is sor kerülne, már régen nem esne szó sem róluk, sőt, már el is felejtették a dolgot. Érdekes megnézni, hogy miképpen közvetíti a tv az eseményeket. Ahol nőket meg gyerekeket látni, az valami baloldali csatorna, ahol viszont katonakorú férfiakat, az jobboldali. Mert a baloldali csatornán szükségesnek látszik az érzékenyítés. Szerintem az egész migránstábort felkutatták, hogy néhány vágóképet csináljanak, ahol gyerekek, asszonyok meg egyéb sérülékeny csoportok vannak. Még nekem hiányoznak a buzik is, csak sajnos rajtuk nem látszik, elvégre mégsem járhatnak rózsaszín tütüben az adott körülmények között. Pedig milyen szép lenne. Szerintem lassan ki fog fulladni az egész és a migrik is el fognak jönni a lengyel–fehérorosz határról – őszintén remélem, hogy Putyinnak több esze van és nem kockáztat egy kiterjedtebb konfliktust. Különben is tél van és hideg – remélhető, hogy ha más nem, a jeges orosz tél majd kedvüket szegi nekik. A németnek is beadott.”

MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bell & Sebastian
2021. november 22. 23:22
Alantasnak vélt munkát született nyugati egyszerűen nem hajlandó végezni, vezető meg keletiből nem lesz soha náluk. Már most is felettébb színes a népi kavalkád egy kisebb vállalatnál, de még mindig vannak olyan üres helyek, amiket képtelenek feltölteni. A helyzet napról napra csak romlik, mert a frissen betelepítettek és szolgamunka, például a csomagkihordás, valahogyan nem korrelálnak. Hajnali kettőkor kelni és délután hatkor végezni nettő kétezer euróért, nos, ez csak Orbán vitéz tűzben megedzett népének megy. De már annak se sokáig. Vagyis eleve hibás a koncepció. Mert nem munkára termett, szorgalmas népséggel próbálkoznak.
Istók3
2021. november 22. 14:58
"remélhető, hogy ha más nem, a jeges orosz tél majd kedvüket szegi nekik" Ebben nem szabad túl erősen bízni. Az afgánok ismerik a hideget.
Élő Éva
2021. november 22. 14:34
A migriket látva deja vu érzésem van Ez egy tipikus keleti harcmodor. Már a mongolok is alkalmazták, Szamarkand, Bokhara elpusztításakor. A frissen hódoltatott vazallus népek férfi tagjait nagy csoportokban hajtották az ostromlott vár felé, hulláikkal töltve fel a várárkot, a várvédő sáncokat, megtörve, kimerítve ezzel a védők ellenállását. De ezt láttuk a törökök hódoltság idején is. Sőt az oroszok is alkalmazták. Elől hajtották a szerencsétlen vazallusaikat az ellenség tűzvonalába, hátul állt a CSEKA a davaj gitárokkal, és lelőtte aki meghátrált. Hulla hegyekkel sikerült az ellenfél vonalát áttörni. Hogy ezek a migrik élnek? Hogy csak egy részük fullad a Földközi tengerbe? A többieket elnyerik a nagyvárosok gettói, ők lesznek a roncs társadalom, az élő halottak. Naná, hogy a fiaik radikalizálódnak.
2xli
2021. november 22. 11:28
úgy néz ki, hogy minden migránscsoportba betesznek egy-két nőt néhány gyerekkel, hogy a baloldal tudja mutogatni őket érzékenyítve a civileket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!