Gratulálok a két győztes aktivistának

2021. november 13. 10:41

Az a helyzet, hogy bármikor ott leszek a könnygázban, ha a dolgozók jogai és egy igazságos Magyarország mellett kell kiállni!

2021. november 13. 10:41
null
Jámbor András
Jámbor András
Facebook

„Nyolcszázezer forintot kell fizetnie a TV2-nek, mert lejáratta a rabszolgatörvény elleni tüntetés két szervezőjét. Azt mondták »rombolást és pusztítást szerveztek békés tüntetés helyett«. Gratulálok a két győztes aktivistának, fontos, hogy kimondjuk az igazságot!

A helyzet egyébként az, hogy én is ott voltam ezekben a cikkeben, mint a »Soros-féle” Mérce főszerkesztője, amely szervezte a tüntetéseket. Bár a Mérce sosem kapott Soros-pénzt, és nem szerveztük a rabszolgatörvény-ellenes tüntetéseket sem. De arra büszke vagyok, hogy én is ott álltam és szívtam a könnygázt, hogy aktív résztvevője lehettem ennek a csodálatos tüntetés sorozatnak, amely a legfontosabb kiállás volt a dolgozók jogaiért az elmúlt 30 évben, és amely lerakta a mai ellenzéki együttműködés alapjait!Büszke vagyok, hogy a Mércével hozzájárultunk, hogy ez az ügy ekkorára dagadt, hogy a fél ország a mi közvetítéseinken keresztül követte az eseményeket és büszke vagyok azokra, akik akkor kiálltak a dolgozókért!

Az a helyzet, hogy bármikor ott leszek a könnygázban, bármikor vállalom a harcot, a lejáratást, ha a dolgozók jogai és egy igazságos Magyarország mellett vagy éppen a túlóra, a sztrájkjog megsértése, az alacsony fizetések ellen kell kiállni!

Én ezért indultam képviselőnek és ezt a fajta politikát fogom képviselni a Parlamentben is, a jövendő kormánypárti frakcióban!”

Nyitókép: Trenka Attila / Mandiner

Mandiner éves előfizetés, féléves áráért!
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik