„Soha többé” – ez lesz a Békement felirata

2021. október 21. 19:55

Egy csomó ember tartja majd akit soha többé nem akarunk a hatalom közelében látni.

2021. október 21. 19:55
null
Jámbor András
Jámbor András
Facebook

„»Soha többé« – ez lesz a Békement felirata. Csodálatos kép lesz. Egy csomó ember tartja majd akit soha többé nem akarunk a hatalom közelében látni.”

Fotó: MTI Fotó: Kovács Tamás

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2021. október 22. 21:19
Az erdélyiek segíteni fognak nekünk a Békemenetnél. A közös megállapodás szerint, ahol provokációra lehet számítani, ott lesznek, oltás, maszk nélkül, sima kis túrafokossal, viperával a zsebükben. Beszéltek a medvével, lehet, az is jön. Őket már ismeri, nem bántja. Ha valaki nem ismerné föl, karszalag lesz rajta.
luisbathhelena
2021. október 22. 14:19
Csaxólok hülyegyerek h sem a menet szervezői sem a résztvevői nem a hatalom birtokosai, hanem kormány támogató civilek. De tudom, neked ez magas Jámbor
Tatulus
2021. október 22. 13:20
A csürhe persze igazad ad neked jámborka! Mi meg - a nagy többség - pont az ellenkezőjét akarjuk! Ennyi! Szabad ország vagyunk - szabadon írhatod a hülyeségeidet, meg álmodozhatsz is!
Ooomph
2021. október 22. 11:35
Ha gondolod, gyere ki kis takony. Már ideje lesz a fogaidat rendberakni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!