Nem neveztem „Gyurcsány-shownak” az előválasztást

2021. október 10. 17:08

Állítólag gyűlöletbeszédet valósítottam meg.

2021. október 10. 17:08
null
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

„Szolgálati közlemény! Posztot levenni nem szokásom, a cenzúra azonban nagy úr: állítólag gyűlöletbeszédet valósítottam meg Azonkívül szeretném egyszer-s-mindenkorra tisztázni: soha, sehol nem neveztem »Gyurcsány-shownak« az előválasztást. S nem azért, mintha különösebben érdekelne a százezredik »fideszbérencező troll«, hanem azért, mert nem így gondolom (annak ellenére sem, hogy a volt miniszterelnök és felesége stratégiai képességben, pártjuk szervezettségében, professzionalitásában valóban messze az ellenzéki mezőny többi szereplője felett állnak). Az 01g-koalíció térfelén ennél sokkal mélyebb és komolyabb érdekkonfliktusok zajlanak. Önmagában is gáz, ha a Karmelita urai -közpénzen, mi máson- lassan az egész országot rászoktatják az egybites fröcsögésre, az viszont egyenesen riasztó, ha a saját demagógiájukat esetleg maguk is elhiszik és ezt tényleg nem látják.”

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jaja
2021. október 11. 10:21
Mindig a bukottak akarják megmondani a tutit? Egy senki vagy Schiffer!!!
olajfa1
2021. október 11. 08:57
No persze! nem is "Gyurcsány show"... hanem GYURCSÁNY BOHÓZAT!
Kormánypárti1
2021. október 11. 08:55
Szegény Shiffer! Soha nem fogja megemészteni, hogy ő egy nulla politikus, akit még a maga szervezett gittegylet is megszopatta. Jelentéktelen senki, aki kényszeresen látszani akar, aztán meg ha mások valóban meglátják hogy ki ő, az meg nem tetszik neki.
lendvaiildiko
2021. október 11. 08:17
Geli 2 évig nem csinált semmit, majdnem belepusztul, miközben úgy tett, mintha Budapestet kormányozná.. S csak biciklisávot festett. Schiffer! Tán nem budapesti közpénz volt az, amit arra használt fel, hogy elüsse a villamos? Talán Orbán Viktor és a fidesz rendezte e előválasztás I cirkuszt? Nem USA beli szokás ez?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!