Fizetésemelést és még több forrást Demeter Szilárdnak!

2021. szeptember 10. 12:55

Amint vesz egy nagyobb levegőt, előjön a Demokratikus Charta a kriptából, és harákolni kezd.

2021. szeptember 10. 12:55
null
Megadja Gábor
Megadja Gábor
Facebook

„Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Akik valamilyen módon gazdagítják hazánkat, azokat mindig díjazzuk valamivel: kitüntetéssel, intézménnyel, megbecsüléssel.

Úgy vélem, hogy Szilárd közhasznú tevékenysége felbecsülhetetlen értéket képvisel: amint vesz egy nagyobb levegőt, előjön a Demokratikus Charta a kriptából, és harákolni kezd. Kevesen tudják ezt utána csinálni.

Ezért azt javaslom, a kormányzat adjon még több PÉNZT és forrást Szilárdnak. És alkalmasint majd egy kitüntetést is. Ha valaki megérdemli, ő biztosan.

Maradtam tisztelettel alázatos rezsimszolga:

MG.”

Nyitókép: MTI / Nagy Lajos

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zolizolizoltan
2021. szeptember 11. 11:57
Pártfüggetlen szemmel nézve simán s.ggnyalás, amit Demeter Szilárd csinál. Beállt Orbán harcikutyái közé.
amca
2021. szeptember 11. 11:52
Na .ez az állibsik legalja. Humovos,ja mégsem. Nem humovos ,de humovizál. Nem okos ,de okoskodik, Okostoba,de o-kos-nak tartja magát. i tako daljeje.. Megélhetési bűnöző ,de milliókat tett zsebre .. A semmiért. ..és ennek,most vége..
Pelso j.
2021. szeptember 11. 06:07
Minél több forrást, közpénzből a pártnak, ugyebár.
Welszibard
2021. szeptember 11. 01:37
Farkasházy Szárszón bitorolja a reformátusok Soli deo Gloria konferenciáit, melyeket 1927-1951-ig tartottak a magyarság sorsáról, amíg a kommunisták be nem tiltották őket. Már az 1943-as híres konferenciájukra is beépítették a kriptokommunistáikat. Tolvaj Farkasházy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!