„Love you forever” – nehéz félreérteni

2021. szeptember 03. 17:24

Ebben a pillanatban a lelátóról repülnek felé a műanyag poharak, magasba lendülnek középső ujjak, ömlik a torokból a szégyen.

2021. szeptember 03. 17:24
null
Hrutka János
Hrutka János
Telex

„Csütörtök este, magyar–angol meccs, 55. perc.

Willi Orban lép fel a középpályára, segítve a labdakihozatalt, egy jó csel után megpróbálja a következőt is, de elveszíti a labdát a felezővonalnál. Declan Rice labdaszerzését követően villámgyorsan megy át ellentámadásba az angol válogatott, a nyári átigazolási szezon legdrágább vételéhez, Jack Grealishhez kerül a labda, egy tökéletes ütempassz a balról kerülő, Bajnokok Ligája-győztes Mason Mount elé, aki hajszálpontos visszagurítását Raheem Sterling lövi magabiztosan Gulácsi kapujába.

A Manchester City sztárja, akinek a piaci értéke magasabb, mint az egész magyar kezdőcsapaté, különös ünnepelésbe kezd: mosoly helyett inkább fájdalom telepszik arcára, leveszi mezét, pedig tudja, hogy ezért milyen büntetés jár, sárga lap, a későbbiekben (újabb lapoknál) esetlegesen eltiltás várhat rá, de dacolva a következményekkel úgy érzi, hogy így is lerója tiszteletét, adózik gyermekkori legjobb barátja, a 26 évesen meghalt Steffie Gregg emlékének. Megható pillanat, feltörő érzelmek, a kemény, mindig teljesítménykényszer alatt álló profi is elérzékenyül, közelebb kerül a nézőkhöz, szurkolókhoz, ő is ember. Ő ember. Mert ebben a pillanatban a lelátóról repülnek felé a műanyag poharak, magasba lendülnek középső ujjak, ömlik a torokból a szégyen.”
 

Nyitókép: YouTube

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 188 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karsa Orlong
2021. szeptember 05. 18:15
Az angolok egyértelműen kiprovokálták a cirkuszt, direkt az ultrák elé mentek ünnepelni! Ráadásul végig arrogánsak voltak a pályán is, főleg a kis gyapotszedő!
brekker
2021. szeptember 05. 08:41
A "nem történt semmi különleges" válaszokat pedig gyűjtögetni a következő provokációig. Utána teriteni az UEFÁ-nak, FIFÁ-nak a kettős mércét.
brekker
2021. szeptember 05. 08:29
A seggfej Csányi és MLSZ pedig ezentúl kötelezően nagyítóval kellene hogy nézze, hogy mi történik Angliában, és mindenért feljelenteni a makikat!
brekker
2021. szeptember 05. 08:04
Miért akarta ezt a gólszerző a magyar szurkolókkal tudatni? Egy előre megtervezett provokáció volt. Remélem, Angliában pisszenés nélkül ülnek majd a makik!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!