Orbán szerint tódulni fognak a hanyatlò nyugat polgárai a magyar kánaánba

2021. augusztus 07. 21:30

Csak annak a statisztikának hiszek amit magam hamisítottam.

2021. augusztus 07. 21:30
null
Kaltenbach Jenő
Facebook

„Migráciò

Orbán a tőle megszokott lòdításokkal szokta, pártállástòl függően, »szòrakoztatni« (dühíteni), illetve lelkesíteni a publikumot, a legkülönbözőbb témákban, köztük például a migráciò ügyében.

Szerinte természetesen tòdulni fognak a hanyatlò nyugat polgárai a magyar kánaánba, ami persze ránk is férne, mert manapság ugye fogy a magyar.

Egyrészt, a minden serkentő intézkedés ellenére alacsony születésszám, másrészt a tömeges elvándorlás miatt. Ez utòbbiròl persze nehéz megbìzhatò adatokhoz jutni, mert a rezsim legkülönbözőbb reprezentánsai időről időre közlik, hogy nem el-, hanem visszavándorlás van, miként azt legutòbb Kásler miniszter tette orvos ügyben. Ez utòbbi azért nem lehet tömeges mert egyre másra jön a hír orvos hiányròl, mint pl. az Uzsoki kòrházban, amelyben emiatt kellett bezárni a sürgősségit. Szòval akinek sürgös arrafelé, az választhat az ellátatlanság, meg a máshová migrálás között.

Az a benyomásom, hogy a KSH sem a régi, mert kormányszerv lévén, mintha a(z állítòlag) churchhilli mòdszert alkalmazná: csak annak a statisztikának hiszek amit magam hamisítottam.

Így aztán az egyszerű polgár, mint például én, kénytelen leszek leszállni a mikrò szintre, még ha az nem is feltétlenül reprezentatív. A mi családukban pl. a migráciò kétharmados, mert mindkét gyerekünk családostòl elmigrált csak mi, az egyharmad maradtunk itt. Mi is csak azért mert ebben a korban az ember már nem nagyon migrál, bár azért a jövőben, ha a dolgok tovább rosszabbodnak (ha lesz) még ez sem kizárhatò.

Mint mondtam, ez a félelmetes arány nyilván nem reprezentatív, de azért nem is kuriòzum.”

Fotó: MTI/Balázs Attila

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Agricola
2021. augusztus 08. 20:08
Jenő bácsi nem hisz a ksh-nak sem, csak annak, amit saját maga kitalál. Pedig értelmiséginek tartja magát!
amca
2021. augusztus 08. 15:34
Jenő ,Jenő ! Az még nem jutott eszedbe, hogy lehúzd magad a WC-n ?? Pont. Ott vagy jó helyen.
zolizolizoltan
2021. augusztus 08. 14:43
Nyugatról csak a nyugdíjasok jönnek, mert itt többet ér a pénzük. Másrészt azok jönnek vissza, akik nem tudták megkapni a honosítást a briteknél.
csapláros
2021. augusztus 08. 12:25
1. Ha tehetetlen vagy és nem vagy képes a folyamatokat (a történelmi múltból a jelenen át előre jelezhető jövőbeli eseményeket) értelmezni, akkor jön az, amit az ősember is csinált: a mennydörgést az istenek reakciójának nézte. A firkászi rövidlátás és ostobaság következménye a nihilizmus, a szarkazmus, a minden, még a szar is mindegy nézet. 2. Európának nem a muzulmánokra van szüksége és ráfázott abbéli hitében, hogy valamikor is integrálni fogja őket egy alapvetően judeo-keresztény kultúrába. Innentől, miközben a no-go zónák és a muzulmánok térhódítása, a párhuzamos társadalmak kiépítése megállíthatatlanul folyik Európa nyugati felén, csak a hülye nem számol azzal, hogy a vándorlások következő hulláma nem az őslakosokat éri majd, azzal, hogy a keresztények és zsidók már most jelentős tömegben emigrálnak Európából az USÁ-ba, ahol a nép 70-90 %-a még mindig keresztény, míg Európában ez csupán 30-40 % - ra tehető. 3. Innentől egy célja van Kelet-közép Európának: utolérni és megteremteni a nyugati jóléti társadalmukat, úgy ahogyan Indiában is mára már tömegesen térnek vissza az 1970-es 1980-as években az USA Szilícium-völgyébe elszipkázott matematikusok, tudósok. Vagyis ez (és a magyar orvosok esetleges visszatérése) sem egy máról a holnapra, de több évtizedes folyamat. Ennek jele, hogy ma már TÖBBEN jönnek vissza Magyarországra mint AHÁNYAN ELMENNEK. Ez azért más mint a firkász hazudozása arról hogy egyértelmű tömeges visszatérésekről hadoválna a KSH és a kormányzat (ebben nem hadoválnak). 4. Kaltenbach: elég szegénységi bizonyítvány a gyermekeidtől, ha nem tudják megteremteni a "csodás" nyugaton, hogy velük éljél, és itt hagynak "senyvedni" ebben a "kurva" ország "kurva" állampolgárai között.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!