A kormánylap Mandiner úgy zsidózik, hogy Hitler és a Völkischer Beobachter is megirigyelhetné

2021. augusztus 15. 12:44

Orbán, a Mandiner és a náci kommentelők egy és ugyanaz, szerves egységet alkotnak.

2021. augusztus 15. 12:44
null
Amerikai Népszava
Amerikai Népszava

„»Beküzdötte magát a legocsmányabb tíz élő zsidó kategóriába«,»orbánfóbiás kazár«,»fajtája szégyene«,»rohadék ávós zsidó«,»te cégéres antimagyar zsidó«,»hogy szakadna rád egy mázsa szar«,»téged kéne mutogatni, majom, kóccal kitömve, panoptikumban«, és folytathatnánk. Ezeket az idézeteket csak bevezetőnek szánjuk a Mandiner oldalán megjelenő antiszemita és náci kommentek világába, amelyeket Gábor György vallásfilozófus Facebookon megjelent írására közöltek. Gábor György filozófus tanszékvezető egyetemi tanár, a vallástudomány doktora, húsz kötet szerzője.

Felhívnánk a szíves figyelmet arra, hogy valamennyi náci kommentben megjelenik a szexuális vonás, amely a klasszikus antiszemita irodalom szerves része is, miszerint a zsidó fitymátlan, a zsidó vérfertőző, a zsidó buzi. Ez utóbbiról mondani sem kell, hogy szervesen kapcsolódik a rezsim pedofil-homofób törvényéhez és a homoszexuálisokat célzó gyűlöletkampányhoz. Egy rendes magyar antiszemita, magát kereszténynek képzelő náci pontosan tudja, hogy kikről szólnak ezek a törvények, Orbánnak ki sem kell mondania, elég ha annyit mond: a »liberálisok«. Szájer elfelejtve.

Ezek a szövegek Magyarország Kormánya egyik lapjának oldalán jelennek meg. Ennek fényében egészen sajátos jelensége a magyar sajtónak és közéletnek, hogy a magyar kormány által létrehozott és finanszírozott Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány részeként működő Mandiner című lap online kiadásának felületén olyan durva antiszemita és náci hozzászólások jelennek meg, amelyek a hitleri Németország sajtóját idézik, vagy azon is túlmennek, de a Völkischer Beobachter, a Nemzetiszocialista Német Munkáspárt hivatalos lapja is megirigyelhetné őket.”

Fotó: Mandiner

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 343 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
XTRO
2021. szeptember 16. 07:11
Mi mind nácik, homofóbok meg mit tudom én mi a tököm vagyunk. Persze csak addig amíg meg nem értjük végre, hogy Orbán rossz, Gyurcsány jó.
kozmosz
2021. augusztus 16. 21:13
Bástyaelvtárs, deFrance, annamanna egy cikknél? Na, ez is szarráment.
bandee1
2021. augusztus 16. 19:03
Mégsem lehet mondani az amerikai népszara szerzőjére, hogy egy szar magyar ember, amikor zsidó. :) Zsidók is lehetnek szarok.
justiceforhungary
2021. augusztus 16. 13:20
Az Amerikai Népfasza már megint okádott egy nagy rakás sátánszart.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!