Örülök, hogy miniszterelnök úr ma lefáradt a királyi palota mellől

2021. július 07. 16:05

Láthatta, hogyan élünk a Duna másik oldalán, ami nehezen látszik a VIP páholyokból, a magánrepülőkből vagy a luxus éttermekből.

2021. július 07. 16:05
Jámbor András
Jámbor András
Facebook

„Örülök, hogy miniszterelnök úr ma lefáradt a királyi palota mellől, és ellátogatott a nyolcadik kerületbe a Práter utca és a Szigony utca sarkára. Remélem, hogy nemcsak a promó kedvéért jött, de körül is nézett. Ha így tett, akkor láthatta, hogyan élünk a Duna másik oldalán, ami nehezen látszik a VIP páholyokból, a magánrepülőkből vagy a luxus éttermekből.

Itt mifelénk jól látszik, hogy milyen nagy szükség lenne olyan lakásprogramokra, amik nem csak a tehetősebbek számára elérhetőek, olyan szociális ellátórendszerre, amelyik nem hagyja az út szélén azokat, akik a társadalom peremére sodródtak. Szükség lenne a tűcsere programok kibővítésére, az idősgondozás intézményeinek fejlesztésére, és a fiatalok lakhatási helyzetének rendezésére. Mindehhez pedig elengedhetetlen lenne, hogy visszaadják az önkormányzatoknak azokat a forrásokat, amiket extra adókkal és a bevételeik csökkentésével elvettek!

Ha pedig néhány sarokkal odébb ment volna, akkor láthatta volna azt is, hogy hol fogjuk felépíteni a Diákvárost a kormányváltás után. Mert mindent meg fogunk tenni, hogy felépülhessenek azok a kollégiumi férőhelyek, amiket megígértek az országnak, és amik rengeteg vidékről érkező diáknak nyújthatnak megfizethető lakhatási lehetőséget.

Továbbá ajánljuk miniszterelnök úr figyelmébe az általa megvásárolt lapok belsejét is: érdemes beleolvasni, és megszámolni, hogy mennyi állami hirdetés van bennük a közpénzünkből kitömött kormányszócsőként szolgáló irományokhoz képest. Akkor talán megérti, miért aggódunk olyan sokan a magyarországi sajtó helyzete miatt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kristály
2021. július 08. 09:36
Tóróld meg a szádat ott lóg a nyalásod eredménye.
cutcopy
2021. július 08. 08:06
"Láthatta, hogyan élünk a Duna másik oldalán" Hogyan is élnél, ingyen, hazudsz néhány sort és kapod érte a pénzt..
Vakfolt
2021. július 07. 23:33
"Ha pedig néhány sarokkal odébb ment volna, akkor láthatta volna azt is, hogy hol fogjuk felépíteni a Diákvárost a kormányváltás után." - Te jambennyó, valahogy forgasd már ki ezt a szopacsot a józsefvárosi újságos taggal. - Ötletem sincs, majd írok bele ökröt-tököt dinnyét, meg a szokásos lózungokat valahogy belekötöm. - Nem lesz rosszabb mint eddig, a mieinknek elég, ha pár mondatot adsz, amit höröghetnek, és máris sálálálá lá.
1000bocs
2021. július 07. 21:24
Szánalmas Andriska úgy tesz, mntha nem pont a balosokra lenne jellemző hogy a körúton kívül nincs élet. Mintha nem ők lennének, akik minden jóemberkedő akciójukban lebuknak hogy fogalmuk sincs a valóságól. Mint a milliomos éhségmenetező, és a parizerevő Jakab.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!