Kövér László szerint „zöld őrület” van

2021. július 11. 13:27

Szerintem meg az az őrület, hogy 40 fokban rohadunk a lakásban.

2021. július 11. 13:27
Jámbor András
Jámbor András
Facebook

„Kövér László szerint »zöld őrület« van. Szerintem meg az az őrület, hogy 40 fokban rohadunk a lakásban és a panelban, a kormány pedig nem tesz semmit a klímakatasztrófa ellen.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Valodi
2021. július 13. 01:46
Furcsa csapat látszik alakulni Matykoxból., Szürke Szarvasból és Valódiból ... csak nem megtaláltuk azt a közös értékrendet, ami nélkül nincs ÉLET?
lendvaiildiko
2021. július 12. 15:01
Tényleg igaza van Török Gábornak, hogy az ELBUTULÁS VESZÉLYE FENYEGET. Ennél a hülyénél már nem fenyeget, hanem ELBUTULT. Amúgy pedig te teljesen leépült Jámbor András: Gyurcsányi-pincsi klímavészhelyzetet hírdetett. Megadta a választ: biciklisáv, biciklisáv, biciklisáv! MÉHLEGELŐ! JUHNYÁJAK ÉS BENZINGŐZ!
Anonymtalan
2021. július 12. 14:28
"40 fokban rohadunk a lakásban és a panelban, a kormány pedig nem tesz semmit a klímakatasztrófa ellen.” Követelem, hogy a kormány azonnal küldje fel a fél Szaharát a sztratoszférába, hogy nukleáris telet létrehozva örökre megsemmisítse az üvegházhatást. - Mondta vala Jámbor és toppantott is a lábával. Ja nem, bocsánat ehhez is több IQ kéne, mint ami Dzsámbornak van. 1., Egy kis tízmilliós népség vagyunk, de ez a kretén szarházi azt képzeli, sőt követeli, hogy majd mi, pontosabban a KamuGeri majd megmenti a világot. Ami nekik abból áll, hogy kihirdetik a klímavészhelyzetet, majd elégedetten hátra dőlnek, hogy "job well done", csak hogy KamuGeri is értse. 2., Amit racionálisan lehet tesznek ellene: atomerőmű, napelem-park, stb. 3., Van aki nem agyatlan és emlékszik, hogy nyáron mindig hőgutát lehetett kapni a panelben. Talán ha a változás más jellegére hívná fel a figyelmet és nem a konstans tényezőkre azokat változásnak beállítva. 4., Az már pedig valóban zöldőrület, amit csináltok és nem a klíma változás megállítása vagy csillapítása a célotok, hanem a fontoskodó látszat, hogy ti mindent megtesztek, mindenkit megnyomorítotok, közben a mögétek bújt gazemberek jól megszedik magukat, de azért benneteket sem kell sajnálni. Amellett, hogy minden perverz-szadista ötleteteket kiélhetitek, ti is kaptok a lóvéból bőven és még rengeteg disznóságot csinálhattok suttyomba' a zöld "gondolat" álcája mögött. Elég csak megnézni, mit műveltek, többek között az olyan férgek tanácsára, mint te hazug Koko-Dzsámbor, Budapesten. Rosszabb a levegő, a klímás buszoknak is megtiltottátok, hogy bekapcsolják, klíma nélküli és nem is klimatizálható 30+ éves szerelvényeket vesztek szándékosan. Dugókat csináltok, akkor, amikor nem is lenne.
certus
2021. július 12. 11:39
Magyarország CO2-kibocsátása a a világ kibocsátásának egy ezreléke. Feleannyi mint Csehországé, kevesebb mint Szlovákiáé. Jámbor egy demagóg és ostoba.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!