Hamilton perfekt magyar és térdepel

2021. július 30. 20:20

Kimondottan kárt okoz az LMBTQ-közösség ügyének, nem pedig használ.

2021. július 30. 20:20
null
Megyeri Dávid
Magyar Nemzet

„Mielőtt bárki könnyelműen pikírtkedni kezdene azon, hogy Hamilton autóversenyző a gyermekvédelmi törvényről szóló népszavazáson az igen szavazatokra buzdít, gondoljunk bele, milyen nagyszerű, hogy egy Forma–1-es világbajnok kiválóan tud magyarul. Mégiscsak csodálatos, hogy egy ilyen szuperhíresség annyira bírja a magyar nyelvet, hogy jogi szövegeket, törvényeket perfekt fordít magyarból angolra, és így bonyolult kérdésekben is képes véleményt alkotni. Nem is merjük feltételezni, hogy egy ilyen kiváló sportember annyira sportszerűtlen, inkorrekt lenne, hogy úgy mondjon sarkos, meglehetősen durván szidalmazó kritikát egy szuverén ország demokratikusan megválasztott parlamentje által meghozott jogszabályra, hogy nem is olvasta eredetiben az inkriminált szöveget.

Persze kicsit furcsa, hogy az óvodai LMBTQ-győzködők, kisgyermekeket zaklató, önnyomorító nemváltó műtétekre rábeszélő személyek, szervezetek védelmére kel, de hát ízlések és pofonok különbözőek.

Van azonban egy másik bibi ezzel a nagy löttyös indulatos kiállással. Feltehetően elfelejtettek szólni Hamiltonnak, hogy nem a népszavazáson való részvételre, hanem annak bojkottálása iránt kellene hergelnie a népet a központi LMBTQ-barát, genderkompatibilis liberóbalos trendi-ukáz szerint. Így viszont kimondottan kárt okoz az LMBTQ-közösség ügyének, nem pedig használ. Ez a tudatlan Lewis úgy csapott bele könnyelműen a baloldali kampánystratégiába, összekuszálva a szálakat, mint macska a lucskos káposztába. Hát ezek után hogy akciózzon a hazai baloldal tiszta szívből a gyermekvédelmi referendum bojkottjáért, ha egy ilyen notabilitás az urnákhoz járulásra unszolja a honi lakosságot?”

Fotó: ADRIAN DENNIS / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
héttörpe
2021. július 31. 08:24
Totál igaza van Jeszynek. Ha Hamilton itt kiáll a buzikért, máshol miért nem?
balbako_
2021. július 31. 07:32
A gázsijában szerepel a térdepelés is és az is, hogy hülyeségeket locsog.
bagira
2021. július 31. 05:20
Érdemes volt lehajolni a milliókért , reklám jól fizet , nem ingyen hajlongott az biztos . Fáma azt mondja reklám 1perc ára egy millió forint (nyugat euróban számol más a tarifa jobban tejel) . Na most attól függ a Hamilton drága hány percig térdelt , minél tovább a valuta annál jobban csenget . Ilyen a megélhetési . Hamilton fizetése havi : 55 millió USD (2021.) , nem apróban . Ennyiért én még fejen is állnék :))))
bagira
2021. július 31. 04:26
Hamilton a magyar szöveget betanulta semmi köze a magyarokhoz , mennyi pénzt kapott érte, biztos a nyugati gyarmatosító kommunisták tejeltek neki . Mint kamu az angolt .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!