Álltatok-e már szemben a félelmetes sörösdobozzal?

2021. július 28. 15:13

Micsoda bátorság, micsoda kiállás, egyszerűen… FÉRFI!

2021. július 28. 15:13
null
Megadja Gábor
Megadja Gábor
Facebook

„Braveheart!

A varsói felkelők, 56 pesti srácai, és a 49-es honvédek nem voltak annyira hősiesek és bátrak, mint ez a nagybetűs eNber, aki meghirdette a No Pasarét-et az eldobott sörösdobozzal szemben. Ellenállnak minden eldobott sörösdoboznak! Stop sörösdoboz!

Volt már részetek kocsmai verekedésben? Esetleg voltatok katonák?

Ez mind semmi!

Álltatok-e már szemben a félelmetes sörösdobozzal? Az az igazi próbatétel!

Micsoda bátorság, micsoda kiállás, egyszerűen… FÉRFI!”

Fotó: MTI/EPA/Erik S. Lesser

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csomorkany
2021. július 28. 21:24
Namost, ha valaki eldobot egy teli sörösdobozt ebben a hőségben, az védhetetlen. Annak számolnia kell a törvény teljes szigorával és a mély megvetésemmel. Ha üres volt a sörösdoboz, akkor nem egészen világos, miről is beszélünk...
Láncfűrészes Attasé
2021. július 28. 18:28
A fizikai agresszió drogjában tocsogó, hüllőagyú fideszes proli masszának folyamatosan viszket a tenyere, folyamatosan azt keresik, hogy odabaszhassanak egyet jó huligán módjára, felszabadulva a szociokulturális gátlások alól, a kormány uszultató agitpropja és a megaggya féle csicskái pedig folyamatosan tüzelik a narancsprollancsokat, állami adóforintokból. Nem is csoda, hogy a Szíjjártó Kis Grófoval és ezzel a réteggel parolázik, náluk (is) menő ez a tempó. És ezért is tartja alapvető élelmiszernek a NER-ben a házipáleszt Viktor, amely kiválóan fellazítja mellé az amúgy is rozoga mentális altalajukat.
ousiv
2021. július 28. 17:13
de most akkor félig megitták, vagy csak pár lötty volt benne?
Leskelődő
2021. július 28. 16:35
'egyszerűen... FÉRFI!' Aggódom. Nekem tetszik az ilyesfajta dícséret, de vajon heterofób és genderfluid honfitársaink identitását nem fogja-e porig rombolni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!