A vádak szerint (köz)pénzzel támogatta a Hamászt Hollandia külügyminisztere

2021. június 03. 18:58

Hollandia liberális politikusai évek óta össztűz alatt tartják a magyar kormányt és Magyarországot.

2021. június 03. 18:58
Szalma György
Kontra

„A holland külügyér pénzt küldött palesztin civil szervezeteknek. Persze nem a sajátját, hanem közpénzből élte ki a humanizmusát.

Hollandia liberális politikusai évek óta össztűz alatt tartják a magyar kormányt és Magyarországot. Ennek a támadássorozatnak volt az egyik eredménye a Sargentini-jelentés elfogadtatása is. Az iratban szereplő vádak mind egy szálig hazugságok voltak, azonban a háttérben megkötött politikai alkuknak köszönhetően sikerült keresztülvinni a megszavaztatását.

Áteröltették, a magyar kormány perre ment, az ítélet azonban nem Magyarországnak kedvezett.

Épp a mai nap, az Európai Bíróság elutasította Magyarország keresetét azt illetően, hogy a jelentés elfogadásának szavazatait szabálytalanul számlálták meg.

A magyar kormány azért vitte bíróság elé az ügyet, mivel ezen a szavazáson múlott a hetes cikkely szerinti eljárás, amely annyira fontos volt az EP liberális tömörüléseinek, hogy a szavazatszámlálás módszerébe olyan változtatást eszközöltek, hogy mindenképpen átmenjen a jelentés elfogadása. Ennek fényében meglehetősen nevetségesnek tűnik, hogy a Magyarország ellen indított uniós eljárások között szerepel a »választójogi rendszer működésének« a bírálata is. Azonban kénytelenek vagyunk elfogadni, hogy napjainkban

Így működik az EP napjainkban.

Csekélyke elégtétel, hogy az uniós számonkérőszék tagjait, a magyarok legfőbb kritikusait sorra kapják rajta azon, hogy szakmányban szegik meg a törvényeket és a sokat hangoztatott értékeket annyira tartják, mint a papírt, amire a Sargentini-jelentést nyomtatták. Az utóbbi időben több német politikus is megbukott korrupciós ügyekkel, ahogy a Fidesz véresszájú luxemburgi kritikusának is a törvény előtt kell felelnie, amiért lopja a közös pénzünket.

Így működik. Nem csak az EP, hanem a karma is.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Az ajtónak támaszkodni tilos
2021. június 04. 01:08
A hollandok már csak ilyenek. Imádják a muszlimokat, kivéve ha meg kell védeni őket. A srebrenciai vérengzést például nekik köszönhetik.
szeekely
2021. június 04. 00:01
A Bibiton news terjezti: https://www.israelhayom.com/2021/06/01/dutch-foreign-minister-accused-of-supporting-hamas/
MayorAnna
2021. június 03. 21:24
"A holland külügyér pénzt küldött palesztin civil szervezeteknek. Persze nem a sajátját, hanem közpénzből élte ki a humanizmusát." MI (?!) a gond ezzel? - az amerikai törvényhozás támogathatja Izraelt minden évben több segéllyel, mint a világ összes többi országának juttatott pénz együttvéve - az adófizetők zsebéből? Ugye Szalma úr is rühelli a kettős mércét, mint a szart?
Lombi
2021. június 03. 19:22
Ezek a vadlibsik mindenhol egyformák. Újbolsevikok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!