Nagyon ideges lettem

2021. május 03. 19:13

Ennyire rossz velem vitatkozni? Tudom!

2021. május 03. 19:13
Szél Bernadett
Facebook

„Nagyon ideges lettem: holnap lett volna az endometriózisban szenvedő nőkön segítő törvényjavaslatom bizottságon, készültem is keményen — erre most LEVELET ÍRT a Fidesz, hogy ne is menjek, mert nem fogják támogatni. Micsoda?! Mit képzelnek magukról, egy, nagyon durva élethelyzetben vannak az érintettek, a dilettáns módon átzavart egészségügyi jogviszonyról szóló törvény miatt brutális összegeket kell épp fizetniük orvosra, kettő, mi az, hogy MEGÍRJÁK, hogy nem fogják megszavazni — jöjjön be szépen mindenki a munkahelyére, izzadják végig a vitát és utána lehet szavazni, de ezt a levelező-tagozatot visszautasítom!

UTÁLJÁK a vitát, mert ha kitartóak vagyunk, egy ponton túl annyira kínos nekik az ügy, hogy kényszerből lépnek (ld. egyszülős családok). Bátor 133?! Dehogy! Gyávák és cserbenhagyják az endometriózisban szenvedő nőket, miután rájuk hozzák a halmozott bajt.

Megjegyzem a javaslatom nem csak nekik, de minden olyan betegségben szenvedőnek segítség, akik esetében kevés a szakorvos. Ők ugyanis nem tudnak az állami szektorban orvost találni, mert az orvosok elmentek magánba, és most a betegek sorra fizetik a százezres-milliós számlákat a műtétre. A fideszesek meg még egy bizottságot is képtelenek végigcsinálni.

Ennyire rossz velem vitatkozni? Tudom! Mert rendre igazam van. Nem hagyom lesöpörni ezt az ügyet, számíthattok rám!

#vanmiértküzdeni

#szelbernadett”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
palicsi
2021. május 04. 19:20
Nahát, a Berni idegállapotba került! Kár, hogy nincs már Maunika show!
Harangláb
2021. május 04. 11:24
Beléd költözött az ideg?! ...De gondolom, már régebben, azért rikácsolsz mindig, nem??! ;)))
Dorset Naga
2021. május 04. 08:55
ideges ember nincs csak bolond.
1000bocs
2021. május 04. 08:25
Ez a nő egy szellemi mélyrepülés. Bármilyen csoportból azonnal kilépnék ahová egy ilyen belép. Az önmagáról sokat képzelő, önérzetes de agresszív nuta tyúk mintapéldája, akinek ráadásul állandó közlési kényszere van, tehát egyszerűen fél a csendtől, ha csend van azt neki ki kell töltenie a kárálásával. A világhíres beszólás pont ideillik: ...When men married to a women that scream like you they just wanna die sooner... https://www.youtube.com/watch?v=uU8-FFo-U7E 3 perc 20-nál
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!