Vajon melyik az a hír, amelyikről a hatalmat ellenőrző média nem számolt be?

2021. április 19. 22:59

Nahát! Ezt a hírt nem tartotta elég fontosnak a hazai független-objektív média!

2021. április 19. 22:59
Megadja Gábor
Megadja Gábor
Kontra

„Végül is semmi rendkívüli, csak a CNN (rossz nyelvek szerint Clinton News Network, vagy Communist News Network), a mainstream média veterán zászlóshajója, a független-objektív média ipari sztenderdje belelépett az aranygereblyébe.

Egyik vezetőjük rejtett kamerás felvételeken ismerte be, hogy »propagandát gyártottak«, hogy a vezetőség által meghatározott céljuk végig az volt, hogy Trumpot elmozdítsák hivatalából, és hogy Trump leváltása nélkülük talán meg sem történt volna. Ennek érdekében manipulálták a Trumpról és a Bidenről alkotott képeket is – utóbbit direkt »sportosnak« bemutatva –, valamint központi utasításra a Black Lives Matter narratíváját tolták. A CNN-vezető arról is beszámolt, hogy a COVID utáni korszakban a klímaváltozás témájával fognak félelmet kelteni, mert »a félelem jól tejel«. (Mondjuk, ez sem nagy meglepetés: amíg nem volt COVID, addig azt kellett néznünk, hogy a jól megírt szöveget felolvasó Greta Thunberg dörgedelmeire tapsviharral válaszolnak Eleanor Roosevelt ÖTYE-Klubjának* sótlan bürokratái).

Az Index cikke meg is jegyzi, hogy a CNN-vezetőt leleplező Project Veritas »etikátlan módszereivel« az egész SZAKMA megvetését kivívta magának. Nos, a SZAKMA teljes megvetése pont az a kóser pecsét, amitől megnyugodhat mindenki, hogy a Project Veritas nagyon is jó úton jár. (Ők azok, akik a nagy tech-cégek cenzorkodó-hatalmaskodó gyakorlatáról is rengeteg rejtett kamerás felvételt hoztak már nyilvánosságra - a szerk.) Ha már a média önmagát képtelen ellenőrizni, örömteli fejlemény, hogy létezik a Project Veritas, akik végre elvégzik ezt a fontos jogállami feladatot a negyedik hatalmi ággal szemben.  

Felejtsük el a függetlenségről, objektivitásról, meg a hatalom elfogulatlan ellenőrzéséről szóló marketing-szövegeket. A média nem az embereket szolgálja, hanem saját, érinthetetlennek gondolt hatalmi érdekeit - a CNN-től és a nagy tech-cégektől kezdve egészen hazai lerakatig (Telex, 444 stb.)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bpe
2021. április 22. 01:17
kiwi lennék, melyik zárt fb-csoportban beszéltétek ezt le, h a következő google-keresések egyike se adjon találatot az aktuális ügy kapcsán! "project veritas cnn site:24.hu" "project veritas cnn site:444.hu" "project veritas cnn site:azonnali.hu" "project veritas cnn site:g7.hu" "project veritas cnn site:hang.hu" "project veritas cnn site:hirklikk.hu" "project veritas cnn site:hvg.hu" "project veritas cnn site:infostart.hu" "project veritas cnn site:magyarnarancs.hu" "project veritas cnn site:merce.hu" "project veritas cnn site:nepszava.hu" "project veritas cnn site:portfolio.hu" "project veritas cnn site:telex.hu" kivétel (balról) az index mellett az atv mindössze. (az index-cikket fb-n 51-en osztották meg!!) nincs hálózat, persze, ezek meg mind egymás eszeveszett konkurenciái, ugye, nagyjózsi?
mustarharmas
2021. április 20. 11:35
Az ún. SZAKMA önelégült, beképzelt propagandistákból áll. Index, telex, 444, hvg......stb. A legsilányabb agitátorok olyan egóval, miszerint a szabad világ jövője kizárólag rajtuk múlik. És ahogy hazudnak, sajnos, még akár igazuk is lehet......
Secnir
2021. április 20. 07:52
nos annyiban majdnem igaz, hogy az index kivételével valóban nem számolt be senki róla. ami viszont érthető lesz, ha valaki végignézi a projec veritas három felvételét/adását (nevezzük így). magam résézéről annyit tudok elmondani róla, hogy szerintem egy nagyon erősen manipulatív, nagyon jól összevágott anyag. egyrészt lehet látni, hogy 4-5 különböző helyszínen készült, legalább nyolc témáról beszél. beszél a CNN belső utasításrendszeréről (ami önmagában belső titkok kiszivárogtatása, és megérdemelné, hogy kirúgják, de bármelyik cégtől), beszél a covid-19 képernyőn tartásáról, beszél trumpról és így tovább. a gáz az, és azért mondom, hogy zseniálisan van összevágva, mert mond egy mondatot mondjuk a belső utasításkezelésről, majd utána bevágnak egy másik mondatot trumpról, mintha az előzőnek lenne a folyomány, értsd: a belső utasításnak volna köszönhető, hogy trumpot lejáratják. nem nehéz nem észrevenni, hiszen más a környezet, más ruhában van, és így tovább. szóval kurvára manipulatív anyagot rakott össze a veritas, és a teljes, rögzített anyag nélkül senki nem mondhatja azt, hogy valóban arra gondolt, és valóban azt mondta. egy ilyen lukra futástól fél mindenki, nem csodálom, hogy nem hozták le...
szürkeSzarvas
2021. április 20. 07:15
Magyarul:a "talmudi" erdek szolgálata a lényeg.A többi-manir.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!