Fegyőri öntetszelgés a járvány mélyén

2021. április 13. 07:37

Lassan mindenki szolgálatba helyezi magát, Fegyőrék meg a járvány mélyén is képtelenek elengedni a barokk piperetükröt.

2021. április 13. 07:37
Kemenes Tamás
Mandiner

Fekete-Győr András közös oltáspárti videót készített volna Orbán Viktorral, majd miután nem jött össze neki, dúltan kiplakátolta a Facebook-oldalára, hogy a miniszterelnököt nem érdekli a magyar emberek sorsa, sőt mi több, az oltásellenessége is határtalan.

Mint egy rossz gyerek, pont úgy viselkedik a Momentum elnöke, de tényleg;

a lehető legképtelenebb dolgot állítja, aztán bízik benne csuriba tett ujjal, hogy senki se veszi észre – hogy majd a képtelenség roppant méretei összezavarják az érzékeket.

Azt most hagyjuk is, hogy valószínűleg én sem videózgatnék buflák vöröskereszt előtt azzal a figurával, aki pár napja még le akarta rúgni a vesémet, és aki lényegében azóta se csinál semmi mást, mint hogy ezt rezzenéstelen arccal letagadja. Ki tudja ugyanis, mi jár egy ilyen ember fejében, amikor éppen békülni akar; talán csak erőt gyűjt az újabb kiadós lendítéshez.

Sokkal nagyobb gond, hogy Fekete-Győr és társai immár valóban súlyosan akadályozzák a vírussal szembeni küzdelmet.

Itt állunk a járvány sötétlő közepén, lassan a jó édes anyám is szolgálatba helyezi magát, ők meg képtelenek elengedni a barokk piperetükröt, egész egyszerűen nem bírják elviselni, hogy átmenetileg kissé kevésbé látszódjanak.

Értelemszerűen a kormány az egyetlen politikai formáció Magyarországon, amely a járványkezelés esetleges kudarcáért direkte felelősségre vonható lenne. Az ellenzék bőven be tud zavarni, de végső soron nem az ő vállát nyomja a konkrét döntések terhe – úgy tűnhet el a kommunikációs csatornák bűzös labirintusában, ahogyan kedve tartja, tekergetheti a „félresikerült" megjegyzéseken a hangerőgombot, követelhet zárást és nyitást szimultán

éltetheti a Sinopharmot és petíciózhat miatta ugyanabban a szent pillanatban.

Beszélhetnek az ellenzék oldalán bármit – és sajnos beszélnek is tiszta erőből. Jóllehet tudniuk kell, hogy ha létezik szituáció, amiben a kormány tekintélye szó szerint életeket menthet, akkor épp a mostani az. Esetleg nem kéne aláásniuk ezt a tekintélyt minden kezük ügyébe kerülő tárggyal, „keleti kotyvaléknak" nevezni a hazánkba leghamarabb elérkező vakcinát és szüntelenül gyilkosozni azt, aki beszerezte – ha igazán és mélyen a javunkat akarják.

Pár perc szünetet jelentene ez az egész történelmi léptékben mérve, nem többet, ennyi időre kellene csupán gátat szabni az émelyítő kommunikációs akrobatikának, ennyi időre kellene csöndben maradni jellegtelen munkaruhában, háttéregyeztetve-malterozva, mint a nagyok.

Pedig nem is tűnik olyan lehetetlen feladatnak.

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nagyhuba1
2021. április 13. 19:37
Kis .....cs azt hiszi magáról,hogy tényező. Nemsokára még a nevét is elfelejtik! Megfertőzte a A Bulgáriából származó CLÁRID-19 nevű az Apró-törzs egy veszélyes mutációja. Tünetek:a tényekkel ellentétes valóságérzet,habzó száj, emlékezetkiesés. A Cláricid-19 fertőzés súlyos elmezavart okoz a Gyurcsánytífuszban megbetegedetteknek. Kezelése: elektrosokk terápia,hideg zuhany,valósággal való szembesítés.
Vakfolt
2021. április 13. 16:14
És ez a szőrösbunkó akart miniszterelnök lenni..bleh.
szarcsi1
2021. április 13. 12:26
Újabb DK-s ismerte be, hogy oltásellenesek. Vágó István az ATV Csatt című műsorában beismerte, hogy pártja, a DK és a baloldal az oltások, különösképpen a keleti vakcinák ellen kampányol. https://www.magyarhirlap.hu/belfold/20210413-ujabb-dk-s-ismerte-be-hogy-oltasellenesek
scandal says Jack
2021. április 13. 11:18
Fegyőr egyre cikibb, nem? Súlyos káderhiány lehet abban a párban ahol ez a csávó az elnök. Viszont szeretne egy videóban szerepelni Orbán Viktorral...de az a helyzet, hogy a sas nem kapkod legyek után. Van egy régi vicc, az egérke és az elefánt mennek át a fahídon, az egérke önelégült vigyorral néz fel az elefántra - Hallod, hogy dübörgünk?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!