Szaniszló Sándor polgármester nem mond igazat

2021. március 18. 20:14

A megmaradt kínai vakcinákat a Kormány nem szállítja el a kerületből!!!

2021. március 18. 20:14
Dr. Lévai István Zoltán
Facebook

Szaniszló Sándor polgármester nem mond igazat

A megmaradt kínai vakcinákat a Kormány nem szállítja el a kerületből!!!

A mai napon megkerestem Sára Botond kormánymegbízottat, a Fővárosi Oltási Munkacsoport vezetőjét, hogy tájékozódjak a polgármester állításairól.

Azt az információt kaptam, hogy a háziorvosi praxisoknak kiosztott Sinopharm kínai vakcinák, amelyek nem kerültek felhasználásra 2021. március 18-ig, azok újraosztásra fognak kerülni azon kerületi háziorvosok között, akik azt a védettség minél hamarabb történő megszerzése érdekében a lehető legrövidebb időn belül a regisztrált személyek körében fel tudják használni a kerületben.A megmaradt vakcina mennyiségéről ma délután 15 óráig kellett tájékoztatást adni az érintett háziorvosoknak Budapest Főváros Kormányhivatala számára.

A Kormányhivatal intézkedésének célja, hogy a vakcinák minél előbb beadásra kerüljenek, gyorsuljon az oltási folyamat.

Tehát összefoglalva nem igaz Szaniszló Sándor azon állítása, hogy a Kormány a megmaradt készletet elszállítja a kerületből, továbbá az sem igaz, hogy a kerületben lakók nem fogadják el a kínai vakcinát!

Felszólítom Szaniszló Sándort, hogy ne keltsen zavart az oltással kapcsolatban, és ne vezesse félre a kerületben élőket! - noha a poszt időközben eltávolításra került az oldaláról.

Mandiner éves előfizetés, féléves áráért!
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik