Propaganda helyett tájékoztatást!

2021. március 31. 17:27

Az elhallgatásnak, tiltásnak, most nagyon konkrét következményei vannak: emberéletek.

2021. március 31. 17:27
Donáth Anna
Facebook

„Az újságíróknak csak azon órákat kell dolgozniuk, hogy alapinformációkhoz jussanak – pedig ezt az időt a helyzet súlyosságának bemutatásával is tölthetnék, ami a járványban konkrétan a helyzet javulásához vezetne. Nem kellene hozzá sok minden a kormány részéről: nyitottság és csapatmunka.

Hány emberéletet áldoznak még fel, mielőtt Magyarországon is értesülhetnek az emberek a járvány legsúlyosabb következményeiről?

Közben a kormány elkezdte rátolni az emberekre a felelősséget: egyik nap elhangzik, hogy a társadalom nem pedagóguspárti, másnap majd jön, hogy jobban be kellett volna tartani a korlátozásokat. Holnapután, ha így megy tovább, a metróvezetők lesznek majd a hibásak, amiért elkapták a vírust és nem jár a metró. Miközben arról egy szót sem szólnak, hogy miért kellene betartani a korlátozásokat, nem láthatunk konkrétumokat, a kormány minden információt elzár - különben kiderülne, hogy hiába volt 10 évük, ezalatt a magyar egészségügy állapota csak romlott.

2022-től, a kormányváltás után a kórházak – természetesen megfelelő óvintézkedések mellett – kifejezetten várják majd a média-munkásokat.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2021. április 01. 10:10
Menj az EP-be!!!!!! ÉS OTT VIZSGÁLGASD A VAKCINABESZERZÉS szerződését!!! AZ AZ "ETALON"! a "hiteles tájékoztatásnak az ETALON"-JA!!!
Krupp Skya
2021. április 01. 09:51
Bizony, tájékoztass minket hogy áll a papa fütyköse csöcsörészés közben.
NTLLK
2021. április 01. 09:49
Minden nap elmondják százszor, hogy hányan kapták meg frissiben, hogy hogyan védekezz, mennyien haltak bele, mennyien fuldokolnak... És hogy olttasd be magad, mert az az egyetlen remény. Mi a kénkövet akar még tudni, drága vadliba?! És mi a fenét akar kezdeni az plusz információval? Surranjon be, drága, egy covid osztályra és lélegezzen mélyeket. Aztán mindent tudni fog!
kerekperec
2021. április 01. 01:10
Kérdés; hogy jutott ilyen katasztrófális helyzetbe a Magyar egészségügy ? MOK írja; A népességarányos halálozási mutatókban napok óta elsők vagyunk a világon, a kórházi osztályok túlnyomó része már COVID-osztály, az intenzív osztályok sokszoros terhelés alatt vannak, a műtők leálltak, az ott lévő lélegeztetőgépeken is már COVID-betegek küzdenek az életükért. A vezényelhető egészségügyi dolgozók elfogytak, a kórházak önkénteseket keresnek a kórházi munka segítésére. Felelet; az enyves kezű, fideszesek elbugázták a dohányt amit a liberális, jószívű nyugati adópolgárok adtak a fenntartására ! Ma, ez a disznófejű O1G, ki állandóan a liberális nyugattól lejmol, manapság éjjel - nappal azon handabandázik, hogy elterelje a jó Magyar nép figyelmét erről a kellemetlen tényről. Disznófejű O1G, vörös báró, volt Kommunista Titkár, ugye ebben nagyon jártas, - a taknya !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!