Magyarország kormánya lelkesen támogatja az ujgurok üldözését

2021. március 25. 22:45

Hogyan is fogalmazott Teleki Pál ögyilkossága előtt Horthyhoz írt búcsúlevelében?

2021. március 25. 22:45
Konok Péter
Facebook

„»Kína nagyra értékeli Magyarország szilárd támogatását és igaz szavait a Hszincsianggal kapcsolatos, valamint egyéb olyan kérdésekben, melyek Kína központi érdekeit képviselik« – mondta a kínai védelmi miniszter arról, hogy Magyarország kormánya lelkesen támogatja az ujgurok üldözését, deportálását és kényszermunkatáborokba kényszerítését.

Hogyan is fogalmazott Teleki Pál ögyilkossága előtt Horthyhoz írt búcsúlevelében?

»Hullarablók lettünk. A legpocsékabb nemzet.«”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
galancza
2021. március 26. 19:10
Az ujgurok szabadon használhatják nyelvüket az iskolákban, egyetemeken, hivatalokban.Szabadon gyakorolhatják,ápolhatják hagyományaikat, kultúrájukat.Bármikor fogadhatnak magyar történészeket, nyelvészeket, régészeket, és szabadon hirdethetik a magyar-ujgr rokonságot.Sőt,ezt a kínai hatóságok, egyetemek maximálisan támogatják. Az iszlám vallást is szabadon gyakorolhatják.Csak radikálisak nem lehetnek. A kínaiban élő kisebbségeknek (köztük az ujguroknak is ) szélesebb körű nyelvi,kulturális,oktatási jogaik vannak mint az erdélyi, felvidéki magyaroknak. Kína egységét és a kommunista párt hatalmát nem vonhatják kétségbe.De ezt a kínai nemzetiségűek sem.Ha kínai nemzetiségű megkérdőjelezi a hivatalos állami politikát azt ugyanúgy megbüntetik mint ha ujgur lenne. Usa, Németo.,Franciao.,Nagy-Britannia,stb sokkal jobb gazdasági, ipari,kereskedelmi kapcsolatokat tart fenn Kínával mint M.o., tehát az előbb felsorolt országok minden látszat és hazudozás ellenére remek politikai kapcsolatban vannak Kínával. A 40 évvel ezelőtt hozott nagyon szigorú egygyerekes törvény a nemzetiségekre nem vonatkozott,a nemzetiségeknél bármennyi gyerek születhetett, az ujguroknál is.
LAW AND ORDER
2021. március 26. 12:45
Nincs semmiféle ujgurüldözés!!! Volt viszont Kínában iszlám terrorizmus, ami kemény, de civilizált eszközökkel FEL LETT SZÁMOLVA!!! Ezért támadja Kínát a fejlett Nyugat!!!
zakar zoltán béla
2021. március 26. 12:41
korlátolt látás + gyűlölet a konokságon túl elveszejt
makám
2021. március 26. 10:49
a deviáns fajtádat is pont úgy kellene kezeleni a hogy kina teszi a muszlimokkal, mert nincs más út.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!