Fodor Gábor lerántotta a leplet Szabó Tímeáról

2021. március 04. 09:50

Bár nem ismerjük a másik fél véleményét az ügyben, de azt leszögezhetjük, hogy sokkal inkább hiteles Fodor, mint Szabó.

2021. március 04. 09:50
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

„A Magyar Liberális Párt, amelynek Fodor akkor a vezetője volt – megállapodást kötött az MSZP-vel és a Párbeszéddel, amelynek értelmében jelentős összeg járt volna a költségvetési támogatásból Fodor pártjának, ám az egyezség 2018 májusában felbomlott. Gulyás ennek kapcsán szembesítette Fodort Szabó Tímea kritikájával, mely szerint ő az ellenzéki összefogás élősködője.

Ez volt az a pillanat, amikor betelt a pohár Fodor Gábornál, keményen kifakadt a Párbeszéd harsány megmondóemberének kritikája hallatán. »Szabó Tímea összetévesztette önmagát velem. A Párbeszédre – ha lehet mondani az élősködést – azt rájuk tényleg el lehet mondani.” – majd még azt is hozzátette, hogy szerinte elárulták őket, mivel nem tartották be a leírt megállapodást. „[…] Az egy csúnya történet volt.«

Nem semmi. Kemény, határozott vélemény.

Sőt, mintegy konklúzióként Fodor Gábor még azt is hozzátette Szabó Tímeáék pártjáról alkotott véleményét kiegészítve, hogy „A lehető legrosszabb véleményem van erről a társaságról”.

Fodor egyébként egy korábbi Magyar Nemzetnek adott interjújában is keményen megkérdőjelezte Szabóék szavahihetőségét:

»[…] A liberálisok korábban az MSZP-vel és a Párbeszéddel fogtak össze, akik viszont sem az adott szavukat, sem az írásbeli megállapodásokat nem tartották be, így kénytelenek voltunk velük felmondani az együttműködést. […]«

Most azonban a kialakult szivárványkoalíció kapcsán új megvilágításba került a történet, hiszen a Párbeszéd politikai formációja, miniatűr mérete ellenére markánsan jelen kíván lenni az összefogásban. Sőt, fontos pozíciókat, befutó helyeket szeretne magának a közös baloldali ellenzéki listán.

Fodor Gábor tehát rendesen bemutatta, a nagyközönség elé tárta a Párbeszéd viselt dolgait. Bár nem ismerjük a másik fél véleményét az ügyben, de azt leszögezhetjük, hogy sokkal inkább hiteles Fodor, mint Szabó Tímea, aki a parlamenti hőzöngésen és rikácsoláson kívül az égadta világon semmit sem tett le az asztalra.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tőzeg Áfonya
2021. március 05. 11:35
Látva Szabó Tímea parlamenti viselkedését. Belegondolni is rossz, hogy kormányzati pozícióhoz jusson.
nyugalom
2021. március 04. 12:58
Szabó egy kikepzett afganroma! Azonkivül a jobbikos pasassal az oldalan, vérkomcsik, fizetettek! Egy ócska bunkó repedtsarkú!
Nehidd El
2021. március 04. 09:57
Szomorú dicsőség azt látni, hogy a Fideszből egykor kiszorultak, ill. a Fidesz második vonala is még emberileg és szellemileg mennyivel különb emberekből áll, mint a moslékkoalíció első vonala.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!