Jövőre új emberek kellenek

2021. március 02. 11:46

Ennyire hülye kormánya a rendszerváltás óta nem volt Magyarországnak.

2021. március 02. 11:46
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Facebook

„Tegnap óta másról sem olvasunk, csak arról, hányan mondtak fel az egészségügyben az Orbán-törvény miatt. A Szent Imre kórház intenzív osztályán például 17 szakápoló, akik koronavírusos betegeket láttak el. Ez maga az életveszély – és nem, nem az ápolók felelősek a döntésükért, hanem az őket zsaroló, a fizetésüket (az orvosokéval szemben) emelni nem hajlandó kormány.

Egészen hihetetlen, hogy Orbán egy világjárvány közepén fogadott el olyan törvényt, ami tömeges felmondásokhoz vezet az egészségügyben. Emberek fognak meghalni a Fidesz bénázása, eszetlen zsarolása miatt. Hányszor hallottuk, hogy »de legalább tudnak kormányozni?« Én azt gondolom, ennyire hülye kormánya a rendszerváltás óta nem volt Magyarországnak.

Jövőre új emberek kellenek. Mert ez a sztori régen nem rólam vagy a párttársaimról szól, hanem azokról a százezrekről, akik munka vagy egészségügyi ellátás nélkül maradtak és maradnak a jövőben.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Parini
2021. március 02. 22:01
Bandicica a mai is szép volt. Nagyon várom a holnapot hogy megint olvashassak valami bölcsességet tőled. Miniszterelnök jelölt Úr!!!!!
péterx
2021. március 02. 20:20
Fegyőr mindennap ír valamit: célja nem értelmes gondolatközlés, hanem a kormány elleni hecchangulat szítása.
Blanco7
2021. március 02. 19:29
Mi is van a nyóckerben te idióta faszfej?
fairly
2021. március 02. 19:19
Kérlek, nézz már tükörbe! Ennyire hülye miniszterelnök jelöltje nem volt az országnak, mint te! Ráadásul még hazudsz is: 2018-ban még büszke voltál arra, hogy a lázítsd a rendőrök közé dobott füstbombával, most meg letagadod. Olyan vagy mint Lackner, aki nem ismeri föl magát a róla készült videóban. Miniszterelnök jelölt? A kutyámat nem bíznám rád, nem egy ország vezetését!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!