Az európai országok saját lakosságukkal játszanak

2021. március 09. 11:37

Szerintem Joe Biden már azt sem tudja, mit evett ebédre. Interjú.

2021. március 09. 11:37
Ayaan Hirsi Ali
erdély.ma

„– Könyvében azt állítja, hogy úgy általában a nagyarányú bevándorlás az, ami a szexuális erőszakok számának növekedéséhez vezet. Ennek ellenére Ön kifejezetten a muszlim országokból érkező bevándorlókra összpontosít. Miért?

– Ha ugyanennyi migráns érkezne pl. Kubából, Kolumbiából vagy Argentínából, akkor is megjelenne valószínűleg a szexuális zaklatás problémája, de akkor a probléma teljesen más szintjéről beszélnénk. A legtöbb migráns Közel-Keletről és Észak-Afrikából érkezik Európába, különösen azokból az országokból, ahol a többségi társadalom muszlim. Azt is fontos megemlíteni, hogy általában fiatalkorú férfiakról beszélünk. Ennek viszont politikai vetülete is van. A kudarcba fulladt integráció miatt számos európai országban jelennek meg politikai iszlamista szervezetek, amelyek nem az integrációt és nem is a társadalom értékeit hirdetik.

– A könyvében a menekültügyi politika drasztikus átalakítása mellett érvel. Hogy nézne ki ez a valóságban?

– Olyan befogadási kritériumokat kell kidolgoznunk, amik annak megvizsgálására szolgálnak, hogy egy migráns sikeres lehet-e Európában vagy sem. Ez egy mindenki számára előnyös eljárás. Természetesen ez alól kivételt kell képezzenek a kiszolgáltatott helyzetűek, mint a nők és gyermekek. Érkezésük után mindenkit egy arra a célra kialakított integrációs iskolába kell küldeni, ami elvégzésé után oklevelet kapnak, amellyel munkát kereshetnek vagy tovább tanulhatnak.

Ezzel egyetemben a világ vezetőinek megoldást kell találniuk a polgárháborús helyzetek csillapítására, valódi segítséget vinni az élelmiszerhiány és az éghajlati változások miatt létrejött áldozatok milliói számára, életkörülményeik és politikai helyzetük megjavítása érdekében. Ezzel is elősegítve, hogy az emberek a saját hazájukban maradhassanak. Ez lenne az igazi kormányzás.

– Hogyan határozhatja meg előre bárki, hogy melyik migráns lesz sikeres?

– Vannak olyan országok, ahol már kidolgozták erre a kritériumokat, például Ausztrália. Persze soha nem lehetünk teljesen biztosak a kimenetben. Ezért kell az integrációs folyamat végére egy visszaküldési részt beépíteni: Te megpróbáltad, mi is megpróbáltuk, ha a beilleszkedésed mégis sikertelen, akkor egy olyan személy helyét foglalod, aki beilleszkedhetne, tehát mehetsz haza.

– Mit gondol Joe Bidenről? Júniusban még azt mondta, hogy a Korán egy olyan szakaszát olvasta fel Biden, amely azt a benyomást kelti, hogy a saría törvényt akarja bevezetni.

– Igen, tette ezt anélkül, hogy észrevette volna. Szerintem már azt sem tudja, mit evett ebédre. El tudom képzelni, hogy az emberek majd vastagon kihasználják.

– Mit vár az elnökségétől?

– A szenátus szinte egyenletesen oszlik meg a republikánusok és a demokraták között, a képviselőház pedig majdnem ugyanígy. Biden feladata most a Trump szavazók megszólítsa lesz és az, hogy ne jellemezze őket olyanoknak, mint akik a tíz körmükkel kapaszkodnak fegyvereikbe és Bibliájukba. Ugyanakkor a demokratikus pártban a baloldali szélsőség dominál. Biden Bernie támogatóinak köszönhetően nyerhetett, így őket is meg kell jutalmaznia. A kérdés, hogy Biden képes lesz-e a baloldal vonzásának ellenállni”.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2021. március 09. 20:27
Ez a feka kurva gyanús gyilkossági ügyekbe keveredett. Illendő, hogy a mandiner pont egy ilyen elmebeteg fekete asszonyság szócsöve legyen.
Akitlosz
2021. március 09. 16:10
Ha integrálódnának az is nagyon nagy veszély lenne. Ha már a kormányban, a hadseregben, a rendőrségnél, a kémelhárításnál, a hivatalokban stb. stb. stb. is muzulmánok dolgoznak, akkor ... A II. világháborúban az Amerikai Egyesült Államok koncentrációs táborokba zárta a japán és a japán származású lakosságát. Na de ha a lakosság sokkal nagyobb része lett volna japán? Tiszta szerencse, hogy a muzulmánok, az arabok képtelenek összefogni. Különben Arábia nagyhatalom lehetne.
MZXX
2021. március 09. 15:42
A migri csaj nem becsüli sokra Jóskát. Mondjuk nem csodálkozom.
Aerion
2021. március 09. 15:25
Azzal egyetértek, hogy józsi elnök agyában valószínűtlen tartalmak keringenek, beleértve az ebédet is. Csakhogy józsi elnök szobanövény, ahol sohasem esik az eső, és csak akkor kap vizet, ha öntözik. Amiből következően se a víz, se a locsolókanna nem fontos, csak a kéz gazdája, aki tartja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!