Tényleg nem jut érdemi segitség a bajba jutottaknak?

2021. február 25. 09:04

Itt lenne végre az ideje a valódi segítségnek!

2021. február 25. 09:04
Jámbor András
Jámbor András
Facebook

„Egy éve tart a járvány és igazából azt láthatjuk, a bajban lévő szektorok cégei nem kapnak támogatást, egyre több helyen vannak sztrájkok a dolgozók kizsigerelése miatt, nem jár automatikusan a 100%-os táppénz annak, aki megbetegszik, és valójában egyetlen plusz támogatást sem kap az, aki elvesztette az állását. Ahogy Orbán Viktor mondta múlt héten a parlamentben, aki elvesztette az állását, elmehet közmunkára.

Mészáros hoteljai két körben is kapnak támogatást, de a bajba jutott vendéglátósok lényegében semmit? Tiborcz cégeinek jön a letta, de ha megbetegszel hónapokat várhatsz a táppénzre (ha megkapod egyáltalán), és addig élj meg a fizetésed 60%-ából?

A kormány a haveroknak és a külföldi tőkének önti az ingyen pénzt, de aki egy világjárványban elveszíti az állását, annak nem jár segítség?

Évekig ment az a szöveg, hogy lopnak, antidemokratikusak, de legalább tudnak kormányozni. Tényleg úgy néz ki? Az elrontott második hullámos válságkezelésből, az oltási pontokon nap mint nap látható tömegnyomorból, a bajba jutott csoportok cserben hagyásából tényleg az látszik, hogy Orbánék tudnak kormányozni? Hát nekem nem úgy néz ki.

Itt lenne az ideje végre összeszednie magát a kormánynak, segíteni a megbetegedő embereknek, a bajba jutott vállalkozóknak és dolgozóknak, mert ezt hívnák úgy, hogy kormányzás, nem a lopást!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bájron
2021. február 25. 16:21
Te nem jámbor vagy hanem böszme!!
Magyarok Pásztora
2021. február 25. 14:29
Hazug komcsi patkány.
briganti
2021. február 25. 13:01
Ótvar szar kommunista módjára már megint a mások pénzét osztod, te ingyenélő szardarab.
CirmoS
2021. február 25. 12:15
A nem létező állásodból felvett pénzt, amit tolvaj geritől kapsz, esetleg szétoszthatnád te féreg! Neked már régen el kellett volna takaródni, tudod a Fidesz 2/3!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!