A DK nemet mond a felhatalmazási törvény meghosszabbítására!

2021. február 15. 11:19

A kormánynak amikor lehetősége lett volna rá, nem jött el az ellenzék által kezdeményezett vitanapra.

2021. február 15. 11:19
Arató Gergely
MTI-OS

„A Demokratikus Koalíció nemet mond a felhatalmazási törvény meghosszabbítására!

A kormány a mai parlamenti ülésnapon kezdeményezni fogja a felhatalmazási törvény meghosszabbítását, amihez az ellenzék támogatását kéri. A Demokratikus Koalíció egészen elképesztőnek tartja a fideszes pánikkormány pofátlanságát, hiszen az elmúlt hónapokban pontosan láttuk, hogy Orbánék mire használták a teljhatalmat: százmilliárdokat osztogattak szét saját oligarcháiknak és strómanjaiknak, miközben kivéreztették a magyar önkormányzatokat, és amíg az egészségügyért is felelős Kásler Miklós Dr. Csontot játszott, Szijjártó kezébe adták az itthon felhasználható vakcinák engedélyezését. Most pedig utólag kérnek felhatalmazást mindezekre.    

A Demokratikus Koalíció természetesen nemmel fog szavazni a felhatalmazási törvény meghosszabbítására. Orbán pánikkormányának tagjai hiába is szeretnének a felelős politikus pózában tetszelegni: amikor lehetőségük lett volna rá, nem jöttek el az ellenzék által kezdeményezett vitanapra, semmilyen, a védekezéssel kapcsolatos információt nem adtak ki, helyette módosították az Alaptörvényt, a választási törvényt, és kinyírták a Klubrádiót. Demokraták ezt az ámokfutást semmilyen formában nem támogathatják!”

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2021. február 15. 16:56
Arató, te vihart arató!
tothpal
2021. február 15. 16:36
Merthogy az "ingyen cirkusz" sok(k)ba kerül...
j.lukacs
2021. február 15. 14:56
Annyi baj legyen!
balbako_
2021. február 15. 14:12
Mindig mindenre nemet mondtok ami az ország érdekét szolgálja. És ki nem szar le titeket ezért?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!